Designer – Vlaams-Brabant

Designer – Vlaams-Brabant

Introduction

Als designer krijg jij alle vrijheid om ‘je eigen ding’ te doen. Het bedrijf is gespecialiseerd in educatief materiaal en wil jou graag aan boord om hun websites, landingpagina’s, applicaties, visuals en zoveel meer te ontwerpen.

Function

Dankzij jouw grafische achtergrond blink je uit in het design en development van hun verschillende online platformen, gaande van websites met landingpagina’s en apps tot zelfs animaties en visuals als je hierin interesse hebt. Belangrijker is om jouw ervaring én persoonlijke voorkeur in kaart te brengen, want wij zorgen ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent én er bovendien plezier uit haalt. Je focus ligt in elk geval op het ontwerpen van o.a. websites van het programmeren tot en met het grafisch design. Jouw affiniteit met UX/UI design komt hier ook ten goede, aangezien je hiermee rekening houdt in elke stap van het verhaal. Hier ga je echt creatief aan de slag en krijg je de nodige zelfstandigheid om je eigen ‘look & feel’ te tonen in elk product. Meten is weten: je volgt alles nauwgezet op en zet maximaal in op een goede conversie rate.

Requirements

  • Ervaring in digital/grafisch design.
  • Kennis van één of meerdere talen/programma’s: vb. Adobe (Photoshop, Indesign, Illustrator), WordPress, Drupal, HTML5, CSS3,… Je maakt namelijk zelf de keuze als Designer.
  • Project management vaardigheden, gepassioneerd en enthousiast.

Offer

  • Het vertrouwen om je eigen stempel te drukken op elk design dankzij jouw unieke stijl.
  • Hybride werken voor een goede work-life balans: bovendien is het kantoor gelezen in een groene, filevrije omgeving.
  • Tal van opleidingen en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien in bepaalde tools.
  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met >40 verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

[email protected]

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter