Diagnostics Specialist – Grens BE-NL

Diagnostics Specialist – Grens BE-NL

Introduction

Heb je Sales ervaring in humane of veterinaire geneesmiddelen & medical devices? Read on!

Voor onze klant ZOETIS, dé Nr 1 van de wereld in Diergeneeskunde, zijn wij op zoek naar een Sales – Diagnostics Specialist!


Organization

ZOETIS, de Nr 1 van de wereld in Diergeneeskunde, is op zoek naar nieuw Sales talent met veel goesting en een dynamische mindset!

Deze organisatie met open-door cultuur is één grote familie die elkaar op handen draagt en naar boven trekt om hun klanten TOP service te bieden.

Als Top Employer investeren zij grondig en continue in de ontwikkeling van hun mensen.

En om het helemaal geweldig te maken, zetten zij daarbovenop sterk in op diversiteit en innovatie!

Function

  • Het doel van deze buitendienstfunctie als Diagnostics Specialist is om sales te genereren door bestaande klanten, zelf gegenereerde prospects en alle potentiële diergezondheids- of onderzoeksmogelijkheden binnen uw aangewezen regio te benaderen.
  • Door duidelijk het gebruik en de voordelen van Diagnostics producten en diensten uit te leggen en effectief onze “value proposition” te communiceren, zul je nieuwe zaken en leads moeten genereren door Zoetis Diagnostic instrumenten in nieuwe praktijken, academische en onderzoeksinstellingen te plaatsen en doorverwijzingen van bestaande klanten te verzamelen.
  • Je voornaamste doel is om praktijken te helpen met alle aspecten van het begrijpen van de voordelen voor de praktijk en de klant bij het leveren van diagnostische diensten van hoge kwaliteit in huis. Je verkoopt diagnostische apparatuur met een focus op het genereren van een sterk verbruik van verbruiksgoederen op een dagelijkse / wekelijkse basis.
  • Je zorgt voor een naadloze installatie, training, implementatie, workflow verbeteringen, en het verhogen van het gebruik van onze producten, met inbegrip van de identificatie van nieuwe apparatuur en verbruiksartikelen kansen. Je bent betrokken bij alle fasen van het onsite support proces met de nadruk op diagnostiek implementatie, workflow verbeteringen, en het verhogen van het gebruik van onze producten, met inbegrip van de identificatie van nieuwe apparatuur en verbruiksgoederen kansen.
  • De persoon in deze functie moet wederzijds voordelige en productieve langetermijnpartnerschappen met onze klanten ontwikkelen, en deze relaties onderhouden met de juiste hoeveelheid en kwaliteit van activiteiten.
  • Deze functie draagt bij aan het algehele succes van Zoetis door ten minste de doelstellingen voor omzetgroei en marktaandeel winst voor de aangewezen productlijnen te realiseren.

Requirements

– Sales ervaring!

– Relevante technische / klinische ervaring in de veterinaire, medische of wetenschappelijke industrie is een plus!

– Kennis van inkoopprocessen > humane of veterinaire praktijk is een troef.

?– Ervaring met het geven van training en coaching aan groepen en/of individuen is een volgende plus!

– IT-minded zijn. In staat zijn om standaard bedrijfssoftware en communicatiemiddelen te gebruiken.

– Vloeiend in Nederlands! Goede kennis Engels!

Offer

> Een dynamische job bij de nr 1 van de wereld in diergeneeskunde!

> Een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen waaronder een firmawagen en 35 dagen verlof!

Information

Valérie Verween +32497810010

Application

Valérie Verween +32497810010

Delen op:
LinkedInTwitter