Diensthoofd facturatie/onthaal – Heusden

Diensthoofd facturatie/onthaal – Heusden

Organization

Onze opdrachtgever, het St Franciscus ziekenhuis, is een stabiele werkgever met een degelijke organisatie. Met hun regionaal karakter bieden zij een garantie tot kwalitatieve zorg. Voel jij je thuis binnen een teamgerichte organisatie met vlakke structuur, waar je als mens kan groeien en meedenken? Kan je je vinden in de waarden vriendelijk, inlevend, professioneel en samenwerkend? Dan ben jij mogelijk de ontbrekende schakel binnen de onthaal – en facturatiedienst!

Function

• Jij bent de leider, de coach en de inspirator voor het 36 koppig onthaal – en facturatieteam (waaronder 1 adjunct diensthoofd onthaal). Binnen jouw rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en garandeer je een vlotte medische administratie binnen het ziekenhuis. Je maakt planning op, zorgt voor een optimale taakverdeling en bent adviseur voor het team. Bovenal ben je een uitstekende peoplemanager en coach die mensen stimuleert om samen te werken, streeft naar een open communicatie en gemotiveerde teamleden. Tot slot ben je in staat de veranderingen en visie binnen het ziekenhuis vorm te geven op jouw dienst en stimuleer je teamleden tot optimalisatie van de lopende processen.

• Dankzij jouw relevante ervaring, jouw positieve ingestelde natuur en zin voor organisatie ben jij de geknipte kandidaat. Je bent bovendien een peoplemanager met uitstekende analytische skills, maar voldoende hands on en pragmatisch ingesteld. Met een master/bachelordiploma (of gelijkaardig door ervaring) op zak heb je een brede kijk op de zaken.

Requirements

Je voelt je goed binnen een fijne sfeer, waar teamwork en openheid belangrijke waarden zijn. Je staat organisatorisch sterk, kunt overzicht bewaren en hebt relevante ervaring met brede administratieve processen. Dankzij jouw sterk leervermogen, ben je in staat zowel ziekenhuisfacturatie, de bijbehorende informatica als de ziekenhuiswetgeving snel onder de knie te krijgen. Naast jouw hands on skills, ben je de trekker die een team kan aansturen en voldoende oog heeft voor wat er leeft binnen het team.

Offer

Naast de inhoudelijke uitdaging en de verantwoordelijkheid die je krijgt, moet toegankelijkheid en vlakke structuur de grootste troef van het Sint – Franciscus ziekenhuis zijn. Open voor suggesties kan je meedenken en jouw stempel mee drukken op een medische administratie. Jouw prestaties worden beloond met een degelijk salaris en een pakket extra legale voordelen op maat van jouw expertise.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,