Digital account manager –

Digital account manager –

Introduction

Letterlijk op iedere hoek van de straat kom je onze klant tegen. Dagelijks laten ze je verbeelding spreken over die nieuwe theesmaak, die knappe nieuwe elektrische auto of die sprankelende fles bronwater. Onze klant is één van dé grote marktspelers op vlak van OOH advertising en willen nu ook de digitale markt veroveren. En daarvoor zoeken ze Jou!

Function

Als digital Accountmanager zet jij de nieuwe digitale OOH oplossingen in de markt als teamlid van het nationale sales team. Het is jouw missie om de markt (nieuwe en bestaande klanten), maar ook collega’s en interne divisies te informeren over de nieuwe digitale mogelijkheden en om dit nieuwe digitale segment in de Belgische markt te zetten. Als sparring partner voor adverteerders, mediabureaus, digitale bureaus en OOH specialisten informeer je de markt over innovatieve digitale oplossingen in al hun dimensies. Je tekent mee de lijnen uit voor de toekomstige ontwerpen en projecten en de uitvoering ervan.

Requirements

  • Als digital native en met een passie voor media-oplossingen, weet je als geen ander je passie over te brengen op klanten en interne sparringpartners. Je introduceert hen in jouw digitale kennis en denkt mee na over innovatieve digitale ideeën in het OOH advertising segment.
  • Met een ruime commerciële B2B ervaring als accountmanager in je rugzak weet je vlot een netwerk te creëren en uit te breiden.
  • Jouw flexibiliteit, empathie en aanpassingsvermogen laten je toe om je thuis te voelen in een omgeving waar je hands on aan de slag mag gaan met je targets.
  • Communicatie en teamspirit staan centraal en ook voor jou zijn nieuwsgierigheid, positiviteit, samenhorigheid en ondernemerschap cruciale waarden.
  • Jouw regio is België, dus een goede tweetaligheid NDL/FR is belangrijk.

Offer

Je krijgt de kans om het digitale segment van deze organisatie op de Belgische kaart te zetten. Jouw creativiteit, helikopterview en digitale inzichten krijgen de plaats die ze verdienen. Bovendien sta je mee aan de wieg van de digitale transformatie van één van de meest veelbelovende media voor de komende jaren. Dit doe je samen met een tof team, de nodige flexibiliteit en binnen een internationaal bedrijf met goede naam. Benieuwd naar wat er verder nog voor jou in zit? Neem dan zeker contact op!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter