Digital Analytical Marketeer – Antwerpen

Digital Analytical Marketeer – Antwerpen

Introduction

Onze klant is actief bezig met de toekomst van mobiliteit. Zij bieden oplossingen waar jij, je auto en je gezin elke dag voordeel bij kunnen hebben. Oplossingen waarmee iedereen zich vrijer en vlotter kan verplaatsen. Want dat is uiteindelijk de essentie van mobiliteit.

Hun focus ligt op digitale producten voor de auto en voor elk ander vervoersmiddel; dus best wel actueel omdat slimmer omgaan met mobiliteit de toekomst is. Wil jij daar aan meewerken?

Organization

Om hun magazine het bereik te geven wat het verdient, om nieuwe producten de wijde wereld in te sturen en in het kader van de acquisitie van een nieuw bedrijf zijn ze op zoek naar een Digital Analytical Marketeer.

Function

  • je hebt minstens 5 jaar ervaring in digitale marketing
  • je kan de digitale marketing KPI’s afstemmen op basis van doelstellingen
  • Als Digital Analytical Marketeer weet je hoe je een digitale marketing strategie uitwerkt die kwalitatieve leads genereert en ze converteert naar klanten
  • je kent je weg in datagedreven communicatie en marketing automatisatie tools
  • je durft creatieve oplossingen aanreiken en je kan verrassend uit de hoek komen
  • je bent een teamplayer, ondernemend en proactief

Offer

Als Digital Analytical Marketeer kom je terecht in een jonge onderneming met een snelgroeiende naam in de mobiliteitsmarkt. We hebben jouw expertise nodig om verder te groeien en deze nieuwe functie vorm en inhoud te geven. Jij gaat ons challengen en de verdere groei van onze organisatie mee onderbouwen met je kennis en dit alles in onze “latest state of the art” werkomgeving!

Information

Rachid Sarhdi +32 3 871 97 30 of +32 489 837 005

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter