Digital Brand Marketeer – Genk en home office

Digital Brand Marketeer – Genk en home office

Introduction

Elk sterk merk begint bij een sterk verhaal… daar weet jij als geboren storyteller alles van. Het gaat erom om een emotionele band op te bouwen met je doelpubliek en het tactische spel van design, content en marketing juist te spelen. ASAP vertelt al meer dan 40 jaar zijn verhaal en zoekt jou! Een digital native die het merk nog meer kracht geeft…

Function

Voor jou is een ‘brand’ digitaal in de markt zetten méér dan enkel het klikgedrag van doelgroepen opvolgen. Jij vertaalt de corporate identity van ASAP naar doordachte PR strategieën en creatieve (online) campagnes. Gebeten door de behoeften van zowel de B2B klanten als de potentiële kandidaten, voer je doorgedreven marktonderzoek, denk je na over de positionering van het merk in de markt, bouw je een business case voor doeltreffende campagnes, ga je op zoek naar relevante content die de doelgroepen kan boeien en verzorg je de community building. Jouw doel is helder: ASAP is een sterk merk, en dat zal de markt geweten hebben! Samen met de performance marketeer volg je het online verkeer en de resultaten van de campagnes op, gebruik je de cijfers van de dashboards om bij te sturen waar nodig en optimaliseer je de digitalisering van het merk. Als inspirerende leider, stuur je de allround marketeer aan en coach je haar tot ook zij een digitale sparring partner is van interne en externe klanten. Kortom, in deze rol kan je zowel je creatieve, organisatorisch als tactische spreekwoordelijke ‘ei’ kwijt.

Requirements

  • Een hogere opleiding in digitale marketing, communicatiebeheer of een andere relevante studie, in combinatie met een 3 tot 5 jaar ervaring in (digitale) brand marketing, zorgen ervoor dat je vanuit een breed perspectief naar oplossingen durft en kan kijken.

  • Dankzij jouw sterke digitale drijfveer, ben je volledig up to date op vlak van digitale communicatie (SEO, SEA, social media, remarketing, UX, display advertising, gamificatie, enzovoort).
  • Je voelt je zowel thuis in het creatieve (je durft al eens te experimenteren en out-of-the-box te denken) als het organisatorische luik (je volgt op, stuurt bij en geeft vorm) van deze uitdaging, waardoor je initiatieven op een hands on maar gestructureerde en onderbouwde manier uitrolt.
  • Zowel Nederlands, Frans als Engels gebruik je dagelijks om met onze (inter-)nationale stakeholders te sparren. Je voelt je dus comfortabel om een vlot gesprek aan te knopen en kleine social media posts zelf te formuleren. Voor grote content stukken werk je samen met een vertaalbureau.
  • Je hebt veel zin om in deze rol te duiken en maakt het verschil door jouw drive en enthousiasme.
  • Tot slot ben je een échte coach en teamspeler die ervan houdt om met collega’s en agencies te sparren en ideeën uit te werken.

Offer

‘Enjoy your job’ is voor ASAP een echte levenswijze. Het bedrijf streeft er naar dat mensen hun beste talenten kunnen inzetten in een familiale en open communicatieve cultuur en sfeer. Vanuit deze rol krijg je de kans om het ganse bedrijf te leren kennen en samen naar uitstekende resultaten te streven. Bovendien kan je zowel creatief als organisatorisch aan de slag binnen een tof en dynamisch team. Als kers op de taart biedt ASAP jou heel wat mooie voordelen naast je bruto-salaris: een wagen en tankkaart, verzekeringspakket, maaltijdcheques, 12 ADV dagen, enzovoort. Enthousiast geworden? … waar wacht je dan nog op!

Information

Monda Declercq ([email protected])

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter