Digital Marketeer – Averbode

Digital Marketeer – Averbode

Organization

Bij Uitgeverij Averbode word jij dé specialist in educatieve producten. Je kent ze ongetwijfeld van de tijdschriften Zonneland en Zonnekind, of het Wiskunde Bakboek. Gericht op kinderen en jongeren van 2,5-18 jaar is deze uitgeverij al jaren een vaste waarde in het educatieve landschap. Met hun breed gamma in boeken, tijdschriften, digitale tools en diensten maar ook leerrijk speelgoed hebben zij hun strepen verdiend in het onderwijs (B2B) maar ook in jullie huiskamer (B2C).

Function

Als digital marketeer bij Uitgeverij Averbode teken jij de volledige marketingstrategie uit. De creatieveling in jou brengt customer journeys in kaart en zet ongetwijfeld prachtige digitale campagnes op, die je automatiseert, opvolgt en evalueert. Als expert draag jij de verantwoordelijkheid maar wees gerust, je bent niet alleen: jij coacht het team inhoudelijk, terwijl zij je de ruimte geven om te groeien in je rol.

Requirements

Dankzij enkele jaren ervaring in digital growth en digitale marketing hebben

  • SEO/SEA
  • Social media campagnes
  • Automation tools zoals o.a. Hubspot, Hotjar,…

voor jou geen geheimen meer.

Offer

Wat denk je ervan om te werken in een groene omgeving waar ’s middags ruimte is voor ontspanning, na je inspanning? Wandelen of joggen met collega’s en nadien jezelf opwarmen met een kop verse soep… het zijn slechts enkele voorbeelden van de collegialiteit bij onze opdrachtgever. In ruil voor jouw expertise vervul je een rol met verantwoordelijkheid en zeggenschap waar een aantrekkelijk salaris tegenover staat, aangevuld met interessante extralegale voordelen, mogelijkheid tot telewerk én 43 (!) verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter