Digital Marketeer – België

Digital Marketeer – België

Introduction

BBBIIIIEEEEP!!! Goed gezind spring je uit bed, druk je de wekker af en kan je niet wachten om aan je dag te beginnen. Als Digital Marketeer staan er namelijk een brede waaier aan onderwerpen op de agenda. Tijdens het verorberen van je ontbijt hoor je de radiospot van je werkgever voorbij komen, waarna je plots een lumineus idee krijgt voor de meeting van 9:00. Tanden poetsen, de fiets op en hop – naar kantoor.

9:00 Brainstorming met marketing agency: Youtube, Facebook,… kennen we al maar waarom maken we geen gebruik van kanaal X, wat nieuw en hip is in het social media landschap?

11:30 De budgetten voor het nieuwe jaar zijn goedgekeurd: klaar voor de “kick off” van 2022!

14:15 Duik in de data om effectiviteit en efficiëntie te analyseren, ROI te maximaliseren, best practices te detecteren én te rapporteren naar de MarCom Manager.

16:00 Online lead generation: overleg aangaande tips & tricks.

17:00 Digitale nieuwjaarsborrel.

Requirements

  • Op het vlak van digital marketing kan je meepraten over verschillende topics – zodat jij in samenwerking met externe agencies de juiste resultaten kan boeken. Ieders talenten worden gebundeld om samen tot een succesvol geheel te komen.
  • Je kent de kneepjes van het vak in een B2C omgeving.
  • Belangrijk is je zin voor innovatie, je ecologische mindset én je passie voor digital marketing.

Offer

  • Een omgeving waar een duurzame en lange termijn visie wordt aangemoedigd.
  • Heel zelfstandig vertrek je vanuit jouw sterktes en krijg je vrijheid in het bepalen en samenwerken met externe agencies.
  • Mogelijkheid om in verschillende vestigingen te werken vlakbij je thuis.

Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter