Digital Marketeer – België

Digital Marketeer – België

Introduction

De klant van clearXperts is ambitieus, meer nog is het hun life mission om hun steentje bij te dragen aan een betere wereld! Als dienstverlener en kinderbijslagfonds helpen ze nieuwe ouders en kinderen groeien. Elke dag leveren ze het beste van zichzelf om gezinnen waar ze maar kunnen te ondersteunen met hun aangepaste diensten. Meer dan 275.000 tevreden papa’s, mama’s en bedrijven over heel België maken deel uit van de Infino familie!

Organization

Infino is ontstaan uit de verenigde krachten van Acerta en Securex. Het is in de eerste plaats een aangename en familiale omgeving waar individuele ontplooiing, ondernemerschap en inspiratie centraal staan. Het is een plaats waar je ownership neemt en open feedback krijgt. Kortom: er heerst een “let’s go for it” sfeer, geparfumeerd met een groeimindset van een scale-up.

Function

Als Digital Marketeer weet jij als geen ander hoe je met behulp van social advertising en online leadgeneration de doelstellingen kan bereiken. Binnen het marketing team werk jij de data-driven digitale communicatie strategie uit zodat relevante content thema’s naar voren worden geschoven per doelgroep en kanaal. Je zal nauw samenwerken met de Content Marketeer, Communicatie Expert en externe partners om de gehele marketing communicatie van Infino verder vorm te geven. Binnen de structuur kan je nog heel wat verwezenlijken op vlak van SEO, CRO optimalisatie, e-mailmarketing en lead generation. Daarnaast word je product owner van de website, waarin je actief betrokken zal worden in de uitvoering van enkele digitale projecten zoals het klantenportaal. Kortom, de toekomst van hun online marketing plannen ligt mede in jouw handen: make it your succes story!

Requirements

  • De ideale kandidaat heeft minimum 3 jaar ervaring binnen digitale marketing met ten minste 1 expertise domein binnen de digitale kanalen. bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen een marketing agency waar je van alle markten thuis leerde zijn als ook aan klantenzijde in een dienstverlenende B2C setting.
  • social advertising, social media kanalen, e-mailmarketing, seo, sea,… de wondere wereld van digitale marketing heeft nog weinig geheimen voor jou.
  • Nog belangrijker vinden we jouw attitude: proactief, handson, teamplayer, innovatief en ondernemend. Jij denkt vooruit in functie van de groei van het bedrijf. Jouw drive, analytische geest en creatief denkvermogen vormen voor jou de sleutel tot je succes als Digital Marketeer.

Offer

What’s in it for you?

Een job waar je ownership kan nemen en je dag kan inplannen naar gelang je drive en creativiteit. Voel jij je het meest productief op het dakterras van je appartement, in een co-workspace of in je favoriete koffiebar? That’s fine! Je kan steeds ook terecht in een van de regiokantoren (Brussel, Drongen, Leuven, Hasselt..) van Infino om in de nabijheid van je collega’s te werken en waar je alle faciliteiten hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. De keuze is aan jou, belangrijkste is dat je met volle goesting werkt om je resultaten te verwezenlijken. Je maakt deel uit van een jong en ambitieus team dat hecht samenwerkt en met trots aan de toekomst van Infino bouwt. Je werkt samen aan de diverse projecten en gaat voor hetzelfde resultaat: Infino op de kaart brengen!

You ain’t working for free, ofcourse: we bieden een mooi marktconform loon, hospitalisatie –en groepsverzekering, 32 vakantie dagen, maaltijdcheques, ecocheques, gsmabonnement. Kortom een mooi pakketje om je harde werk te belonen!

Information

Margerit Reinoso

+32 (0)484/27.01.27

[email protected]

Application

Margerit Reinoso

Delen op:
LinkedInTwitter