Digital Marketing Academy

Renout Van Hove – Marketing Automation

Renout-Van-Hove-BW

Terwijl veel marketeers zich een weg banen naar een mogelijke klantrelatie alsof het een one night stand is, is uw klant op zoek naar een traditionele lange termijn engagement. Je moet geleidelijk aan vertrouwen opbouwen en een dialoog aangaan als gelijkwaardige partners. Met een Marketing Automation-oplossing kunt u deze langdurige individuele relaties opbouwen zonder storend of opdringerig te zijn.

Wat zit er voor u in?

Deze sessie geeft u inzicht in de basis van wat Marketing Automation is, hoe het verschilt van en complementair is aan andere systemen zoals CRM of uw website, welke kenmerken een B2B- en een B2C-oplossing doorgaans hebben en wat de belangrijkste Marketing Automation-gebruikscases, showstoppers en enablers zijn. De namiddag zal een mix zijn van een lezing, discussie, een real-live demo om er zeker van te zijn dat uw vragen worden beantwoord en dat u een goed begrip heeft van de belangrijkste problemen, valkuilen en mogelijkheden achter deze geweldige technologie.

Volg deze sessie, als dit de vragen zijn waar u een antwoord op wilt: 

  • Waar is het allemaal begonnen en hoe ziet de markt van marketingautomatiseringsleveranciers er vandaag de dag uit?
  • Marketingautomatiseringssoftware: de voordelen en wanneer heeft u die nodig en wat is de ideale omgeving?
  • Wat zijn de tekenen dat uw bedrijf marketingautomatiseringssoftware nodig heeft en wat is de ideale omgeving voor marketingautomatisering om te floreren en waarde te leveren?
  • Whare zijn de meest voorkomende mythes – 5 meest voorkomende mythes over ‘niet klaar zijn’ voor marketingautomatisering
  • Heeft u een aparte CRM- of marketingautomatisering nodig, of moet u gaan voor een all-in-one?
  • Wat zijn de typische bewegende delen van een marketingautomatiseringsoplossing en hoe werken ze samen? Bijvoorbeeld: e-mailautomatisering, gedragstracering, gehoste en getraceerde marketingbestanden en dynamische content, leadbeheer, lijstbeheer, tools voor sociale-mediamanagement, analyse en rapportage, SEO, betaalde en digitale reclame, formulieren en landingspagina’s met progressieve profilering, geautomatiseerde workflows, personalisering en ten slotte integratie.
  • Wat zijn de economische aspecten van marketing automation?

Voor wie is deze sessie bestemd? 

U bent een marketing professional die enige minimale affiniteit heeft met digitale marketing. Je hebt moeite om marketingtactieken om te zetten in tastbare resultaten. Je vindt het niet evident om beschikbare data om te zetten in een doelgerichte strategie per segment. Je ondervindt moeilijkheden in de keuze van welke marketing technologie het beste past bij jouw activiteiten. Of je wil gewoon een middag ervaren tussen peers en ervaringen uitwisselen.

Kostprijs:

€150,-

Locatie:

Ergens tussen Mechelen – Brussel

Ontdekt ons volledig programma
met bijbehorende topsprekers

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]