Digital marketing coördinator – Vlaams-Brabant

Digital marketing coördinator – Vlaams-Brabant

Organization

Bij Uitgeverij Averbode word jij dé specialist in educatieve producten. Je kent ze ongetwijfeld van Zonneland en Zonnekind of het Wiskunde Bakboek. Gericht op kinderen en jongeren van 2,5-18 jaar is deze uitgeverij al jaren een vaste waarde in het educatieve landschap. Met hun breed gamma in boeken, tijdschriften, digitale tools en diensten maar ook leerrijk speelgoed hebben zij hun strepen verdiend in het onderwijs (B2B) maar ook in jullie huiskamer (B2C).

Uitgeverij Averbode is gevestigd in het natuurgebied van Averbode. Misschien werk jij binnenkort wel in het groen, want wij werven een Digital marketing expert aan.

Function

Vanuit marketing perspectief werk je nauw samen met Sales en Product Management maar ook andere departementen binnen de organisatie. Je leert de uitgeverij vanbinnen en vanbuiten kennen om je kennis over hun producten op te bouwen, zodat jij dé expert wordt om hen in de markt te zetten. Je bepaalt nieuwe marketing strategieën en implementeert deze vervolgens, waarna je voortdurend zal monitoren en evalueren. Brainstormsessies over nieuwe ideeën en uitreiken naar agencies en partners geven jou energie om jouw verhaal op de juiste manier naar buiten te brengen. Je definieert het marketing automation proces en coacht het digital marketing team inhoudelijk en reikt uit naar de andere marketing teams.

Requirements

Dankzij jouw stevige ervaring in digitale marketing heeft

  • SEO/SEA
  • Social media campaigns
  • Hubspot

voor jou geen geheimen meer. Bovendien communiceer je op professioneel niveau in zowel het Nederlands als Frans.

Offer

Wat denk je ervan om te werken in een groene omgeving waar ’s middags ruimte is voor ontspanning, na je inspanning? Wandelen of joggen met collega’s en nadien verfrissing zoeken met een lekker ijsje… het zijn slechts enkele voorbeelden van de collegialiteit bij onze opdrachtgever. In ruil voor jouw expertise vervul je een rol met verantwoordelijkheid en zeggenschap waar een aantrekkelijk salaris tegenover staat, aangevuld met interessante extralegale voordelen en 43 verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter