Digital performance marketeer – Regio Gent

Digital performance marketeer – Regio Gent

Organization

Onze opdrachtgever Sylphar is een jonge organisatie uit het Gentse met focus op ontwikkeling en marketing van gezondheids – en cosmeticaproducten die internationaal verkocht worden Kernwoorden zijn innovatie, drive en groei! Voel jij je aangesproken en wil je mee aan de digitale kar trekken?

Function

Binnen het digitale marketing team ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks opzetten van digitale campagnes op Google, Facebook & Instagram. Opzetten en optimalisatie van campagnes zijn jouw ding. Ben je analytisch ingesteld? Data driven en heb je een creatieve geest? We zijn op zoek naar een performance marketeer die op de hoogte is van alle digitale technieken, een strategie kan ontwikkelen én analyseren. Jij bent de motor van de groei van onze E commerce en bent in staat campagnes naar een hoger niveau te tillen!

Requirements

De ideale kandidaat heeft ruime ervaring binnen digitale marketing, affiniteit met E commerce gericht op de consument en heeft kennis van meerdere kanalen. Nog belangrijker is jouw attitude: pro actief, hands on, innovatief en ondernemend. Je bent een teamplayer die graag aan de kar trekt, met initiatieven durft komen en vooruitdenkt in functie van de groei van het bedrijf. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en barst van de drive en dynamiek! Verder is de sleutel tot succes jouw analytische geest en kritisch vermogen.

Offer

Sylphar is een aantrekkelijke internationale KMO, je werkt binnen een dynamische, sterke en groeiende omgeving waar je alle kansen kunt krijgen. Het bedrijf is financieel stabiel en gelegen in het Gentse. Jouw inzet en knowhow wordt beloond met een degelijk salaris en een pakket extra legale voordelen, maar in eerste instantie kies je vooral voor het bedrijf en de mogelijkheden die zij bieden.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter