Digital project manager – Berchem

05 apr Digital project manager – Berchem

Organization

Onze opdrachtgever is een spin off van een grote verzekeringsmaatschappij. Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor mobiliteit is hun missie, momenteel wordt er hard gewerkt aan de lancering van een digitaal innovatief dienstenpakket. Om dit platform mee mogelijk te maken, zijn we dringend op zoek naar een User Experience professional!

Function

  • Je maakt deel uit van een 10 koppige ploeg met 1 missie; het uitbouwen van een innovatief mobiliteitsplatform, uniek op de markt in België! Jij staat voor de coördinatie van het ganse traject: van de functionele analyse over development tot testing en oplevering. Binnen dit kleine bedrijf, zoeken we iemand die voldoende hands on is. Jij behoudt het overzicht over het ganse project, maar bent ook bereid de mouwen uit de handen te steken.
  • Een creatieve insteek is belangrijk, gezien de innovatieve aard van het platform.
  • Dankzij jouw ervaring als project lead, ben je in staat om strategische keuzes te maken, in contact te staan met externe partners en een team freelancers aan te sturen en het kwalitatief en tijdig opleveren van een project te bewaken.

    Wat inzicht in de gebruikte tools: Slack, Jira, Get Up, Amazon cloud, …. De trends op de markt volg je op de voet, je deelt jouw kennis en inzichten graag met jouw collega’s.

Offer

Een mooie aanbieding binnen een innovatieve start up, waar je op aan autonome manier kan werken en kan meebouwen aan een nieuw en innovatief geheel! Bovendien is dit bedrijf deel van een groot stabiel geheel, best of both worlds dus! Jouw passie omzetten in een succesvolle ervaring ? Grijp je kans!

Werkuren zijn bespreekbaar, plaats van tewerkstelling is Berchem, op wandelafstand van het station.

Information

Elisabeth Muylaert

elisabeth.muylaert@clearxperts.com


Application

Elisabeth Muylaert

elisabeth.muylaert@clearxperts.com

Delen op:
LinkedInTwitter
Contacteer ons