Digitale marketeer – Wilrijk

Digitale marketeer – Wilrijk

Introduction

Als digital marketeer wil je natuurlijk voor een sterk (lekker) merk werken, al je creativiteit gebruiken in een vernieuwend (en smakelijk) social media plan en meebouwen aan sterke marketing en sales tools! Met deze uitdaging kan je alle dromen afvinken! Reageer dus nog vandaag!


Organization

[MDE 31-03-2021 08:51]

Function

In het 4-koppige marketing team, ben jij de digitale wizard en CRM specialist die nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten bindt door social media en het ‘loyalty programma’ op een delicieuse manier in te zetten. Je werkt letterlijk in een creatieve speeltuin, waar nieuwe initiatieven en ideeën alleen maar worden toegejuicht. Enerzijds zorg je voor het beheer en de uitbouw van de loyalty-app, die samenhangt met het CRM systeem. Op een innovatieve manier breng je nieuwe ideeën aan om de app optimaler in te zetten en de customer experience te verbeteren. Daarnaast is het beheer van de verschillende social media jouw natuurlijke biotoop: van strategisch content plan tot uitrol van de verschillende verrukkelijke campagnes en opvolging van de performance van de diverse initiatieven – het behoort allemaal tot jouw passie!

Requirements

  • Als digitale marketing project manager ben je organisatorisch sterk en weet je diverse projecten van A tot Z op te volgen.
  • Heb je in je digitale rugzak reeds ervaring met het opbouwen en onderhouden van een loyalty CRM plan, dan heb je een sterke troef in handen.
  • Uiteraard kent het menu van de digitale en sociale media kanalen voor jou geen geheimen. En je kennis van SEO en SEA zorgt voor de finishing touch.
  • Als teamplayer voel je je thuis in een klein, maar dynamisch en creatief team, waar je initiatief echt naar waarde wordt geschat. Je spreekt en schrijft ook vlot Nederlands en Frans om jezelf goed te voelen in een 2-talige werkomgeving.
  • Tot slot ben je een echte storyteller, maar heb je ook oog voor de return on investment, hou je van automatisatie en denk je graag mee in optimalisatie.


Offer

Niet alleen werk je in voor een sterk, (lekker) en groeiend merk, waar creativiteit en initiatief op de marketing afdeling centraal staan, je komt ook terecht in een dynamisch, jong team met veel frisse ideeën. Positieve teamspirit en een no-nonsense mentaliteit typeren jouw toekomstige werkplek. In ruil voor je kennis, inzet en passie, biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met firmawagen en tankkaart, verzekeringspakket en andere mooie voordelen.


Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,