E commerce coordinator – Rixensart

E commerce coordinator – Rixensart

Organization

Onze opdrachtgever is een organisatie die deel uitmaakt van een gezonde en ambitieuze internationale groep. Ze zijn een totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor de food en non-food sector, waarbij ze duurzaamheid centraal stellen. Kernwoorden zijn autonomie, drive en groei! Voel jij je aangesproken en wil je mee aan de digitale kar trekken?

Function

Binnen het 3 koppig marketing team ben je volledig verantwoordelijk voor het E commerce luik: jij zorgt voor een aantrekkelijke, toegankelijke webshop en zorgt voor optimale traffic. Naast het beheren van het ganse online verhaal (dagelijks opzetten van digitale campagnes, data analyse, SEO, SEA, promoties, ….), neem je ook de sales mensen mee in het E commerce verhaal en zorg je ervoor dat zij klanten optimaal doorverwijzen naar de webshop.

We zijn op zoek naar een E commerce specialist die op de hoogte is van alle digitale technieken, een strategie kan ontwikkelen én zelf implementeren. Jij bent de motor van de groei van de E commerce en bent in staat campagnes naar een hoger niveau te tillen!

Requirements

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 – 5 jaar ervaring binnen digitale marketing en E commerce. Nog belangrijker is jouw attitude: pro actief, hands on, innovatief en ondernemend. Je bent een teamplayer die graag aan de kar trekt, met initiatieven durft komen en vooruitdenkt in functie van de groei van het bedrijf. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en barst van de drive en dynamiek!

Je bent zeer communicatief in Nederlands en Frans en kan je redden in het Engels.

Offer

Onze opdrachtgever is een aantrekkelijke organisatie met een familiale sfeer die ondersteund wordt door een internationale, dynamische beursgenoteerde groep. In België zijn ze gevestigd op de grens van Waals en Vlaams Brabant. Binnen het marketing team heb jij een autonome rol. Jouw inzet en knowhow wordt beloond met een vast contract, een degelijk salaris en een pakket extra legale voordelen.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter