Elektrotechnisch coördinator (ex) – Houthalen-Helchteren

Elektrotechnisch coördinator (ex) – Houthalen-Helchteren

Introduction

Binnenkort kan jij jouw elektro-technische kennis inzetten voor een groenere en duurzamere toekomst? Klinkt goed hé! Als het coördineren van technische projecten en het oplossen van elektrotechnische problemen jou op het lijf geschreven staat, lees dan zeker verder!

Organization

Initiatief en pro-actief nadenken over innovatie en energie-efficiëntie zijn sleutelbegrippen voor Insaver. Ontstaan vanuit een oprechte interesse in duurzame energie voor gezinnen en bedrijven, bieden ze een breed gamma aan energiezuinige producten (gaande van zonne-energie, dak- en spouwmuurisolatie en batterijsystemen). Als dochter van Luminus verkleinen ze dagelijks de ecologische voetafdruk en jij kan daar deel van gaan uitmaken!

Function

Van zodra er een nieuw installatieproject voor zonnepanelen verkocht wordt, maak je de analyse over de technische uitvoerbaarheid van het project. Je bekijkt de informatie (foto’s, schetsen van het legplan, beschrijving van het gebouw, …) die sales jou aanlevert en zorgt voor een uitstekende werkvoorbereiding van het project. Op een pro-actieve wijze voorzie je eventuele problemen en formuleer je een passende oplossing, zodat de plaatsers op basis van jouw documenten (technische tekeningen, materiaallijsten en werkinstructies) een kwalitatieve en veilige oplevering kunnen garanderen. Tijdens de pre-sales fase ondersteun je sales-medewerkers bij technisch complexere projecten en ook na oplevering help je klanten verder bij technische problemen.

Maar je gaat nog een stap verder! Met de vinger aan de pols op de PV markt denk je mee na over vernieuwingen en materiaalverbeteringen (omvormers, batterijen, panelen, …) op technisch vlak zodat Insaver niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst topkwaliteit en service kan blijven leveren.

Requirements

  • Gepassioneerd door energietechnologie, PV- en solar projecten en dankzij jouw elektrotechnische achtergrond (studie en/of ervaring) weet je jezelf zeer snel de materie van de zonnepanelen en bijbehorende technologie eigen te maken.
  • Als een echte autodidact leer je vlot nieuwe zaken bij, ben je leergierig ingesteld en ga je op onderzoek uit in de nieuwe marktevoluties binnen deze innoverende en snel veranderende sector.
  • Een sterke neus voor organisatie, in combinatie met oog voor detail en probleemoplossend vermogen, zorgen ervoor dat je het overzicht in een project kan bewaren en kwaliteit in de focus zet.
  • Tot slot ben je een rasechte initiatiefnemer, die zich thuis voelt in een snelgroeiend en innoverend bedrijf. Kortom je bent er klaar voor om mee te bouwen aan de toekomst.

Offer

  • Niet alleen krijg je de kans om jouw kennis, goesting en passie in te zetten voor een groenere toekomst. Je kunt ook onmiddellijk bijdragen aan de verdere groei van de organisatie. Jouw bijdrage zorgt er immers voor dat projecten kwalitatief kunnen opgeleverd worden en dat er wordt nagedacht over de toekomstige technieken.
  • Uiteraard wordt er in ruil voor jouw inzet een mooie verloning aangeboden. Maar nog belangrijker, je gaat deel uitmaken van een fijne, energieke en innovatieve bedrijfscultuur en –sfeer. Zin gekregen? Reageer vandaag nog!

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter