Finance consultancy:
Versterkingvoor je finance team

Samen op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om ermee samen te werken

Finance consultancy

Of u nu op zoek bent naar een parttime CFO, ondersteuning voor uw financiële dienst of onafhankelijk financieel advies op maat van uw organisatie: clearXperts biedt finance consultancy in alle domeinen. Ook voor niet-financiële profielen ontwikkelden we een training die de basics van financieel management op begrijpelijke wijze blootlegt.

Finance voor dummy’s

Elke afdeling binnen een bedrijf moet rekening houden met budgetten, facturen en betalingen. Daarom ontwikkelde clearXperts trainingen op maat van professionals die geen of weinig kennis hebben van financieel management maar er wél dagelijks mee te maken krijgen. Managers die verantwoordelijk zijn voor budgettering, bijvoorbeeld, of medewerkers die regelmatig samenwerken met de financiële afdeling. Wij leggen hun de basics uit van financieel management en vertalen die naar de dagelijkse praktijk.

Finance consultancy: brede ondersteuning

ClearXperts heeft 35 financiële consultants voor u ter beschikking. Onze experts kiezen er bewust voor om op projectbasis te werken, omdat ze houden van de variatie én van de uitdagingen die hun nieuwe werkomgeving keer op keer te bieden heeft. Dankzij hun kennis en expertise kunnen zij verschillende rollen invullen binnen uw bedrijf:

  • Parttime CFO of financieel manager
  • Expert in een specifiek vakgebied (cashflowplanning, budgettering, rapportering, maandelijkse afsluiting, …)
  • Ondersteunend lid van het financiële team
  • Opleider van uw teamleden binnen en buiten de financiële afdeling

Specifieke ondersteuning nodig?

Bereidt uw team een overname of verkoop voor, of een dossier voor een grote investeerder? Ook daarvoor kunt u een beroep doen op een financieel adviseur. Zij hebben ervaring in de materie en hun doelgerichte aanpak garandeert snelle en uitstekende resultaten.

Klaar om samen aan uw
toekomst te werken?

ClearXperts
Terbekehofdreef 24
B-2610 Wilrijk

T+32 3 871 97 30
[email protected]