Finance manager – Antwerpen centrum

Finance manager – Antwerpen centrum

Introduction

Ambitieus, bruisend en wereldwijd aanwezig, zijn maar enkele kernwoorden die jouw toekomstige werkgever typeren. Met klanten zoals Friesland campina, Unilever, Ben & Jerry en diverse grote pharma-bedrijven realiseren ze projecten van elk 5 tot 6 miljoen euro omzet. In hun hoofdzetel, gevestigd in hartje Antwerpen, borrelen regelmatig nieuwe ambitieuze ideeën en plannen op. Misschien bij jij wel diegene die hen met het juiste financiële kompas verder laat groeien op een financieel gezonde basis?

Function

Als finance manager ben je verantwoordelijk voor het financieel reilen en zeilen van deze internationale organisatie. In elke lokale vestiging worden – samen met lokale accountants – de diverse operationele boekhoudkundige activiteiten verwerkt. Als eindverantwoordelijke van accounting, zorg jij voor de controle van alle boekhoudingen, de maand- kwartaal- en jaarafsluitingen, de betalingen en de begeleiding van de audits. Daarnaast hou je stevig vinger aan de pols bij de business door hen bij te staan met project- en business controlling. Je voorziet de managers van structurele en ad hoc rapportages die hen helpen in de besluitvorming en staat hen bij tijdens de budgetrondes. Bovendien stel je optimalisaties voor en werk je de financiële structuur uit bij eventuele overnames of grote investeringen. Kortom als finance manager vorm je een tandem met de zaakvoerder en loods je de organisatie feilloos door alle financiële wateren.

Requirements

  • Het spreekt voor zich dat je al enkele jaren financiële ervaring op de teller hebt staan. Nadat je een hogere opleiding hebt genoten, bouwde je minimaal een 3 tot 5 tal jaar relevante ervaring op in hoofdboekhouding, audit en/of controlling.
  • Jouw persoonlijkheid past perfect bij de bruisende cultuur van deze organisatie: je optimaliseert graag, bent 120% betrokken, je straalt energie en drive uit, je houdt van een proactieve aanpak en vooral – je draagt loyaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard zijn structuur en sterke organisatorische skills onontbeerlijk in de rol van finance manager.
  • Omwille van het internationale kader waarin je terecht komt is een goede 3-taligheid een must (Nederlands is de voortaal van het hoofdkantoor, Engels is de voertaal wereldwijd en ook Frans is belangrijk voor de Franstalige regio’s).


Offer

Dit is dé kans van je leven. Je komt terecht in een bloeiend en groeiend bedrijf met grote ambities. Vanuit jouw rol sta je vanaf de start mee aan het stuur van de verdere ontwikkeling, maar ook op persoonlijk vlak kan deze werkgever jou nog veel groeikansen aanbieden. Hybride werken maakt hier al deel uit van de cultuur lang voor Covid. Bovenop flexibiliteit, een top job en heel wat groeikansen, krijg je uiteraard ook een aantrekkelijk salaris, aangevuld met verzekeringspakket, wagen, tankkaart, 6 ADV dagen, maaltijdcheques en een netto vergoeding. Mis deze kans niet!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter