Finance Process Analyst – Hasselt

Finance Process Analyst – Hasselt

Introduction

Wat zou ons leven vandaag nog zijn zonder mobiele data? Alle kennis en info terug te vinden met enkele klikken en we kunnen bellen met pinguïns op Antarctica. Mobile Vikings – één van de grootste Belgische telecom providers, en onderdeel van de Proximus groep – zet dan ook rigoureus in op eenvoudige en voordelige processen voor B2C en B2B klanten en staat dus voor lean bedrijfsprocessen. Als Finance process analyst, draag je hier rechtstreeks je steentje aan bij. Zin om jouw analytische en project- en procesmanagement skills in te zetten voor dit dynamische bedrijf? Lees zeker verder!

Organization

Vol passie werken dagelijks iets meer dan 70 ‘Vikings’ samen op een creatieve en constructieve manier. Vastberaden om als team te winnen en kwaliteit te leveren aan hun cliënteel, durven ze de status quo te challengen en trekken ze de kaart van vernieuwing. De ‘Viking-cultuur’ zorgt ervoor dat ze dé uitgelezen werkplek in Limburg zijn om jouw analytisch talent ten volle te benutten.

Function

Als analytische projectmanager, evalueer, optimaliseer en implementeer je facturatie- en dunningprocessen. Op basis van de requirements van de Mobile Viking producten, bekijk je of de (financiële) processen efficiënt verlopen of implementeer je nieuwe processen bij productlaunches. Hiervoor communiceer je met customer service, finance-collega’s, IT, en andere interne diensten en breng je de juiste stakeholders bij elkaar om het billing & dunningproces te optimaliseren. Daarnaast onderzoek je ook eventuele fraudedossiers (smishing, fraude met SIM kaarten, …) om veiligheidsmechanismen in te bouwen in de (financiële) processen. Enerzijds hou je dus van het analytische werk en durf je bestaande processen kritisch te evalueren. Anderzijds ben je een projectmanager, die zaken vastneemt, interactie stimuleert en zorgt dat zaken ‘gedaan worden’.


Requirements

Dankzij een hogere opleiding waarbij analyse, business & finance processen en communicatie centraal staan (denk maar aan TEW, Handelswetenschappen, Handelsingenieur, KMO management, enzovoort) ben jij iemand die graag onderzoekt en optimaliseert.

Met een 3 tot 5-tal jaar ervaring in de rugzak, beschik je over de nodige skills en maturiteit om stakeholders op de juiste manier te managen en kan je terugvallen op performante business-inzichten.

Uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands (en Engels) zijn uitermate belangrijk. Constructieve interactie is immers één van de kernwaarden van de Viking-cultuur.

Als go-getter weet je van aanpakken: je schat de impact van een (financieel) proces goed in en onderneemt spontaan en pro-actief de nodige stappen om zaken te optimaliseren. Je ziet verbeterkansen, kan structuur brengen en kijkt vanuit een breder business perspectief naar een probleem of opportuniteit.

Vol passie, haal je energie uit je jobinhoud en de interactie met collega’s. Op een constructieve manier buig je feedback om naar leerkansen en ben je een echte bruggenbouwer.


Offer

Naast een uitermate toffe job in een gedreven en gepassioneerd team, krijg je de kans om bij een fijne werkgever in Limburg te werken. Zij bieden de flexibiliteit van een kleiner bedrijf, maar de stabiliteit van een grote groep, gezien ze deel uitmaken van de proximus groep. Dankzij een interessante flex working policy blijft je work-life balans in evenwicht (zelfs 4/5e werken is bespreekbaar). In ruil voor jou Viking-enthousiasme, krijg je een mooi salaris, aangevuld met wagen, GSM, verzekeringen, maaltijdcheques en een interessant flexibel verloningsplan. Aarzel niet! Dit is iets voor jou!


Information

Application

Ann Coene

Delen op:
LinkedInTwitter