Financial Controller – Brussel

Financial Controller – Brussel

Introduction

Better safe than sorry? Bij Securitas laten ze niets aan het toeval over.

In hun zoektocht naar een Controller investeren zij in dé juiste persoon op de juiste plaats.

Organization

Securitas Belgium telt meer dan 7500 werknemers in België en breidt het Controlling departement uit op het hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek.

Verspreid over 58 landen is Securitas Group wereldwijd marktleider in veiligheidsoplossingen. Dankzij hun jarenlange ervaring behoort deze Zweedse multinational tot de top op het vlak van beveiligingen.

Function

Heb jij zin in deze uitdaging?

Of het nu gaat over investeringsbeslissingen of het opstellen van een businessplan, jij bent de financieel adviseur die het bedrijf bijstaat inzake financiële vraagstukken op korte en lange termijn. Naast day-to-day opvolgingen en de jaarlijkse afsluiting heeft het genereren van data, variantieanalyses en financiële reporting geen geheimen voor jou. Op Belgisch niveau draag je als Financial Controller jouw steentje in het delen van jouw inzichten en het adviseren van het management.


Requirements

Herken jij jezelf hierin?

Dankzij jouw ervaring in accounting, financiële analyse en controlling, creëer jij als Financial Controller echt een meerwaarde. Je communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels en kan je uitdrukken in het Frans (basis). Dynamisch en met zin voor nauwkeurigheid onderscheid jij jezelf en zet je steeds de puntjes op de i.

Offer

Niet alleen kom je terecht in een boeiende en uitdagende Financial Controlling functie, je maakt ook deel uit van een internationale groep met een sterke naam en een groot marktaandeel. Op het hoofdkantoor van Securitas Belgium kom je terecht in een hechte community met ambitieuze en gedreven collega’s. De warme bedrijfscultuur, waar oog is voor jouw zelfontplooiing en groeiperspectief, en stabiliteit zijn kenmerkend. In ruil voor jouw inzichten en expertise bieden zij een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met een firmawagen, tal van extralegale voordelen, 12 ADV dagen en flexibele uren.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet +32 (0)3 871 97 30

Delen op:
LinkedInTwitter