Financial controller – Moeskroen

Financial controller – Moeskroen

Introduction

Een number-addict op zoek naar een stabiele en lokale, maar uitdagende functie als financial controller in een hecht team. Beschreef ik net jouw toekomstige carrièrebeeld? Reageer dan nu!

Organization

Enkele cijfers die interessant kunnen zijn voor jou: 13 vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg, goed voor 950 collega’s in het totaal, en 85 jaar ervaring … en toch, bewaren ze dat familiale karakter, kennen ze iedereen bij naam en willen ze open en korte communicatielijnen. Bij deze werkgever is iedere schakel van groot belang!

Function

Samen met de Finance manager en de accountant vormen jullie het financieel kompas van de organisatie. Als financial controller worden door jou de maandcijfers kritisch geanalyseerd, je volgt de maandafsluiting op, bereidt de kwartaalconsolidatie voor, begeleidt de budgetteringsrondes en maakt de variantieanalyses op. Uiteraard voorzie je ook de nodige rapportages en ad hoc analyses op vraag van het management. Naast deze gangbare financial controlling activiteiten, rol je mee het analytisch cost model uit en werk je mee aan de digitalisering waar het bedrijf momenteel op inzet. Jouw frisse blik op de zaak wordt sterk geapprecieerd!

Requirements

  • Met een hoger diploma TEW, handelswetenschappen of handelsingenieur op zak en een 5-tal jaar relevante ervaring in financial controlling beschik je over sterke financiële inzichten.
  • Cijfergegevens vertaal je op een heldere en transparante manier in rapportages. Het spreekt dus voor zich dat je een uitstekende kennis hebt van Excel en BI-tools en dat je goochelt met rapportages.
  • Jezelf typeer je als iemand met oog voor detail, een no-nonsense en hands-on mentaliteit die op een gestructureerde manier werkt. Bovendien werk je graag in een team en heb je een positieve en gemotiveerde instelling.

Offer

Niet alleen kom je in een stabiele omgeving terecht. Je krijgt bovendien ook de nodige verantwoordelijkheid – iedere medewerker wordt immers beschouwd als een onmisbare schakel. Initiatief en frisse ideeën worden aangemoedigd. In ruil voor jouw enthousiasme, biedt onze klant een marktconform salaris, aangevuld met verzekeringspakket en maaltijdcheques en daar bovenop een hele fijne teamspirit.

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter