Financial reporting analyst – Brussel

Financial reporting analyst – Brussel

Organization

Ben je ambitieus? Analytisch? Een krak in Excel en zoek je een job met mogelijkheden? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever, de marktleider in België op vlak van consumentenkredieten en dochter van een grote bank, zoeken we een analytisch medewerker voor de afdeling consolidatie en reporting.

Function

Je vervoegt een team van 2 medewerkers, gespecialiseerd in rapportering. Zowel rapportages naar partners, intern, Nationale Bank als moederbedrijf behoren tot de scope van deze functie. Daarnaast is consolidatie een erg belangrijk deel van het takenpakket. Je bent sterk analytisch, kijkt zaken na, denkt mee en durft kritisch te kijken naar cijfermateriaal en gevolgde procedures en doet aanbevelingen ter verbetering.

Requirements

  • Met een hoger diploma TEW, handelswetenschappen of handelsingenieur op zak en een 3-tal jaar relevante ervaring in een financieel analytische rol, heb je sterk inzicht in financiële en boekhoudkundige processen binnen een bedrijf.
  • Doordat jouw focus op analyse en rapportage ligt spreekt het voor zich dat je een uitstekende kennis hebt van Excel en dat je goochelt met rapportages en cijfers.
  • Ambitieus ingesteld werk je graag mee aan uitdagende projecten en zet je mee je schouders onder de groei van de organisatie en het behouden van de marktleiders positie. Het verzekert ook je eigen ambities en groei binnen de groep.
  • Vermits je rapporteert aan Frankrijk, is goede kennis van Frans, Engels en Nederlands een must. Niet alle 3 de talen hoeven perfect te zijn.

Offer

Binnen deze organisatie kom je terecht in een groot geheel, 1 van de grootste banken in België waar stabiliteit en doorgroei centraal staan. Anderzijds werk je binnen een klein dochterbedrijf, waar je kan rekenen op een informele, familiale sfeer. Naast een afwisselende en uitdagende job en heel wat groeimogelijkheden, kom je terecht in een dynamisch team, waar teamspirit centraal staat. Een marktconform salaris met interessant extra legale voordelen pakket en alle bancaire voordelen zijn voorzien. Op termijn werk je 50% in Brussel (vlakbij station) en 50% thuis.


Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,