Freelance Trainer – Mechelen

Freelance Trainer – Mechelen

Introduction

Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijke trainer

Opstart: midden april

Organization

Onze klant heeft als doel de Businessklanten maximaal te ontzorgen en het vertrouwen te bieden dat ze bij ons terecht kunnen voor de beste bedrijfsoplossing op het gebied van connectiviteit, telefonie, ITS, UC&C, beveiliging, kortom een zeer uitgebreid portfolio.

Function

Wat verwachten we van de trainer?

Op basis van een trainingsvoorstel werkt de trainer volgende zaken uit voor ons cyber- en physical security portfolio:

– Algemene online training (in ppt) als voortraject

– Opmaken van een test

– Interactieve workshop (klassikaal of virtueel, afhankelijk van Covid 19), zowel in NL als FR met bepaalde accenten afhankelijk van de doelgroep

De vertaalslag maken van zwaar technische materie naar begrijpbare taal. De trainer zorgt ervoor dat accountmanagers een basis hebben zodat zij hierover met hun klanten durven spreken en vooral verkoopsopportuniteiten kunnen spotten. Het gedeelte vaardigheden komt hier niet aan bod, wel over de info die ze nodig hebben.

Uiteraard zorgt er hij/zij ervoor dat alle leerdoelstellingen zijn ingevuld (Bv Waarom, Wat is het?, wat zijn de voordelen, welke info geef ik mee aan de achterliggende dienst, Hoe staan we ten opzichte van de concurrentie,…). Het spreekt voor zich dat dit volledig in lijn moet liggen met de eerdere opgemaakte producttrainingen uit ons portfolio.

Doelgroep: SME/LE salesorganisatie. Een zeer divers publiek op het gebied van kennis

Information

Christine Van Mol +32 477448755

Application

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,