Freelnace HR Project Manager – Brussel

Freelnace HR Project Manager – Brussel

Introduction

Onze klant is op zoek naar een HR-collega die voor de komende 6 tot 12 maanden een voltijdse projectmanager rol wil opnemen om een “IT talent recruitment & retention plan” te definiëren en uit te voeren . Dit is een missie- en bedrijfskritische rol. Het succes van de klant zal afhangen van de beschikbaarheid van het juiste talent om onze zakelijke klanten te bedienen in een verscheidenheid van ICT-diensten.

Organization

  • Als onderdeel van een toegewijd cross-functioneel team dat werkt aan IT recruitment & retention (inclusief andere functies zoals marketing, finance, …), het vormgeven en implementeren van de HR roadmap. Wees je ervan bewust dat je niet vanaf nul begint. Een high level plan met acties bestaat, maar we hebben jou nodig als de gepassioneerde driver ervan.
  • Opzetten en leiden van een HR-projectteam met deelnemers van verschillende HR-functies in de organisatie.
  • De verwezenlijkingen van de HR-roadmap aansturen, die onder meer het volgende zal omvatten
  • Definiëren hoe we onze collectieve rekruteringskracht de komende 6 maanden extra kunnen aanwenden en de operationele uitvoering van deze acties coördineren: bv. gezamenlijke employer marketing acties, rekruteringsinitiatieven (gemeenschappelijk referral programma, gemeenschappelijke aanwezigheid op jobbeurzen), interne mobiliteit, …
  • Follow-up met alle betrokken organisatorische entiteiten van de implementatie van en gezamenlijke coördinatie rond een lijst van kritische retentiegerelateerde acties (bv. loopbaankader, beloning, talent boards, ontwikkeling van vaardigheden en talent, cultuurgerelateerde acties, …)
  • Regelmatige rapportering over de vooruitgang van het actieplan en de rekruterings-/verloopcijfers aan de betrokken stakeholders
  • Coördineren met de stakeholders van de Groep HR-organisatie van de overgang van een tijgerteamaanpak naar een duurzame gestructureerde manier van werken in de toekomst.


Function

Ervaring met stakeholder management is een must

Omkunnen met verschillende rapporteringslijnen

Ervaring met grotere omgevingen is een must

Verschillende projecten kunnen beheren ; change management en program management

Vnl werken in BXL, maar ook af en toe vanuit filialen in Gent, Antwerpen ; 2 à 3 dagen/week thuiswerken


Information

Christine Van Mol +32477448755

Application

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,