General Ledge experten voor accounting team internationale marktspeler in logistiek en transport –

10 apr General Ledge experten voor accounting team internationale marktspeler in logistiek en transport –

Introduction

Als internationale grootmacht op vlak van geïntegreerde transport- en logistieke toepassingen is deze Belgische onderneming al sinds 1928 een gevestigde waarde. Vanuit het hoofdkantoor in Genk wordt het financieel hart van de organisatie gezond gehouden en wordt met een groot team dagdagelijks gezorgd voor een performante financiële ondersteuning van de business.

Organization

Je versterkt het 6-koppig accounting en reporting team om de verdere groei van de organisatie te bestendigen. Vanuit jouw rol, kijk je kritisch naar de huidige processen en procedures en durf je continu te challengen met de bedoeling om constructief mee te werken aan een performantere financiële organisatie. Het team is verantwoordelijk voor een 70-tal internationale boekhoudkundige entiteiten.

Function

Als expert in G/L accounting, ben je de link tussen de diverse accounting afdelingen (A/P, A/R, accounting & reporting en consolidation) en neem je de opvolging van een aantal entiteiten van A tot Z tot jouw rekening. Je garandeert dan ook een vlotte afsluiting door de afstemming van intercompany situaties en de permanente opvolging van de sociale schulden. Naast de dagdagelijkse opvolging (registratie boekhoudkundige documenten voor de afsluitingen, opvolging van de algemene rekeningen, enzovoort). sta je ook in voor de wettelijke verplichtingen (compliance) en de rapportages. Tenslotte werk je mee aan verschillende projecten en nieuwe implementaties en kijk je steeds kritisch naar de huidige werkmethodes en flows om eventueel verbeteringen in de groep te gooien.

Requirements

Dankzij jouw eerste ervaring als accountant en je master diploma in een financiële richting kan je terugvallen op een grondige vakkennis inzake boekhouding (vennootschapsbelasting/BTW).

Uiteraard werk je vlot met alle office-toepassingen, ben je analytisch en sterk cijfermatig ingesteld. Als expert voer je niet louter uit, maar denk je ook kritisch na, durf je te challengen en te overtuigen. Uiteraard ga je nauwkeurig te werk en sta je garant voor kwalitatieve resultaten.

Tenslotte voel je je comfortabel in een internationale organisatie en werk je graag mee aan de groei van de organisatie. Een gezonde ambitie is zeker op zijn plaats in deze dynamische omgeving.

Offer

In ruil voor je expertise krijg je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdcheques en een verzekeringspakket. Bovendien krijg je de mogelijkheid om te werken in een internationale context en ook de ruimte om je talenten verder te ontplooien en jouw persoonlijke ambities waar te maken.

Information

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij Monda Declercq (senior recruiter) 0479/32.32.76

Application

Ben jij die expert G/L die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog je CV naar monda.declercq@clearXperts.com

Delen op:
LinkedInTwitter
Contacteer ons