Go-to-market marketeer – Brussel

Go-to-market marketeer – Brussel

Introduction

Van koeltransport over autotransport tot brandweerauto’s – Renault trucks staat garant voor robuuste, moderne en innovatieve bedrijfsvoertuigen, aangepast aan een brede waaier van transportnoden. Als eindverantwoordelijke voor de implementatie van de volledige marketing strategie voor Renault trucks Benelux kan jij dealers en eindklanten inspireren en het merk met passie in de lokale markt zetten.

Function

De globale marketing plannen van het Franse hoofdkantoor vertaal jij naar een efficiënte en coherente go-to-market strategie en implementatie in de Belux markt. Als generalistische marketeer, ben je immers van alle markten thuis: je neemt de lead in alle digitale marketing (onderhoud en contentplanning van website en social media, E-commerce platform, SEA, enzovoort), je verzorgt de PR en communicatie zowel naar de dealers als naar de eindklanten of prospects en ondersteunt de commerciële teams door marketingcampagnes snel en doelgericht in te zetten om leads te genereren en door de nodige operationele marketingtools en –events aan te reiken (klantenevents en beurzen, folders en catalogi, POS materiaal, enzovoort). Het toegewezen budget alloceer je efficiënt in je strategisch plan en je bewaakt voortgang, rendement en resultaat aan de hand van de marketingresultaten. Dit is de ideale marketing uitdaging voor iemand met een analytische en tegelijk pragmatische geest, die houdt van een combi van strategisch denken, een vleugje creativiteit en een flinke portie on- en offline marketing activiteit. Aarzel niet! Dit is iets voor jou.

Requirements

  • Minimaal een eerste generalistische marketing werkervaring, in combinatie met een hoger diploma in marketing en/of communicatie, zorgt ervoor dat je kan terugvallen op heel wat frisse on- en offline marketing inzichten.
  • Als geboren initiatiefnemer, ben je iemand die opportuniteiten ziet, oplossingsgericht denkt en de juiste bruggen weet te bouwen om tot mooie resultaten te komen.
  • Resultaatgericht, hou je de focus op je doelstelling en volg je nauwgezet de data en resultaten van ieder marketinginitiatief/-campagne op.
  • Communicatief enthousiasmeer je de andere stakeholders en het management over jouw initiatieven en voorstellen. Een uitstekende kennis van de talen (Nederlands en Frans) en cultuur van de Belux zijn daarbij noodzakelijk.
  • Flexibel ingesteld schakel je vlot tussen analyse en pragmatiek en ben je ook bereid om je te verplaatsen binnen de Belux (beurzen, dealers bezoeken, evenementen, enzovoort)
  • Kennis van gangbare marketingtools zoals CRM, E-commerce platformen, enzovoort is uiteraard een mooie troef.


Offer

Renault trucks Belux is de ideale omgeving om je marketing talent volledig te kunnen ontplooien. Initiatief nemen wordt gestimuleerd en je krijgt alle ruimte om ownership te nemen en je job te craften naar je eigen inzichten. Collegialiteit en teamspirit staan centraal, waardoor snelle beslissingsprocessen eigen zijn aan het bedrijf. Dankzij de hybride werkvorm en de flexibele uurregeling, is deze uitdagende functie prima te combineren met een gezin of andere activiteiten. Bovendien biedt Renault Trucks Belux een mooi salaris, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

Information

Application

Ann Coene

+32 485 67 53 50

Delen op:
LinkedInTwitter