Group Controller – Antwerpen

Group Controller – Antwerpen

Introduction

Een groeiend bedrijf met gezonde ambities om op korte termijn te verdubbelen in omzet?

Dat vraagt om uitbreiding van het finance departement.

Organization

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een ambitieuze, internationale groep. Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor, gevestigd in Antwerpen, heeft jouw rol als Group Controller betrekking op een 25-tal entiteiten met uiteenlopende activiteiten in de regio BeNeLux. Dankzij het internationaal karakter heb je zowel contacten in België, Nederland en Luxemburg als met de Franse moedermaatschappij.

Function

Als Group Controller ga jij de uitdaging aan om voeling te krijgen met de operationele processen van deze organisatie. Op dagdagelijkse basis sta jij in voor de analyse van financiële data, waarin jij een onmisbare schakel bent en ‘the missing link’ detecteert tussen finance en operations. Je rapporteert helder op corporate niveau en werkt in tandem met Controlling en de CFO. Naast de traditionele activiteiten van een Controller (waaronder maandelijkse closing, budgetten en forecast opstellen, financiële rapportage, interne audit, enzovoort) word je ingeschakeld in projecten ter optimalisatie en professionalisering van het bedrijf. Uiteraard ben je analytisch zeer sterk en sta je graag dicht bij de business. Met veel plezier breng je op regelmatige basis een sitebezoek aan de verschillende entiteiten en treed je op als Business Partner.

Requirements

Je leerde de kneepjes van het vak in audit en hebt nadien interne bedrijfservaring opgebouwd, waardoor je interessante en aantoonbare ervaring kan voor leggen. In een dynamisch, groeiend bedrijf dat in verandering is voel jij je in je nopjes. Bovendien ben je leergierig, ambitieus, communiceer je vlekkeloos in het Nederlands en Engels en kan je je uit de slag trekken in het Frans.

Offer

Hier krijg je de kans om mee te schrijven aan het groeiverhaal van deze organisatie. Als jij je talent en expertise aantoont, dan zijn er tal van groeimogelijkheden in het bedrijf. Een rol waarin je het beste van jezelf geeft, autonomie en vertrouwen krijgt, maar ook ruimte is voor pleasure after work. In ruil voor jouw engagement wordt een interessant salarispakket aangeboden met een firmawagen en tal van extralegale voordelen.

Information

+32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter