Hoofdboekhouder/controller – Hasselt

Hoofdboekhouder/controller – Hasselt

Introduction

Als financieel kompas van de organisatie, draag je bij aan de groei van het bedrijf dat vandaag al in de top 3 staat van mobiliteitsoplossingen aan nationale en internationale klanten. De gepassioneerde familie die sinds het begin aan het roer van deze organisatie staat, blijft even ambitieus en zoekt naar talent zoals jij!

Organization

Dienstverlening staat op de eerste plaats en maakt dat de organisatie zich sterk kan onderscheiden van andere concurrenten in de mobiliteitsmarkt. Een dynamische mindset is bijgevolg iets dat ingebakken zit in het DNA van alle medewerkers. Ambitie en gedrevenheid zit hen in het bloed en als jij dat ook in jou hebt, aarzel dan niet!

Function

Jouw missie als hoofdboekhouder is duidelijk: ‘Je draagt de eindverantwoordelijkheid over de boekhouding van een aantal vestigingen binnen de groep’. Samen met de interne boekhoudster garandeer je een correcte operationele boekhouding, inclusief fiscaliteit, consolidatie, provisies, beheer vaste activa en afschrijvingen, BTW aangifte, maandafsluiting, jaarafsluiting, de financiële rapportage en de begeleiding van het budgetteringsproces. Naast je rol als head of accounting, zorg je ervoor dat de organisatie continu de financiële vinger aan de pols houdt, bekijk je de cijfergegevens met een kritisch oog en rapporteer je (zowel structureel als ad hoc) aan het management. Bovendien denk je ook na over automatisatie opportuniteiten en tracht je het werk zo efficiënt mogelijk in te richten. Je leest het dus goed: een fijne afwisseling tussen operationeel accountingwerk, uitdagende afsluitende activiteiten, controlling activiteiten enerzijds en financiële sparring partner van het management anderzijds.

Requirements

Iemand met een master diploma in een financiële of economische richting en een eerste relevante ervaring in general accounting, controlling of audit zien we het beste passen binnen deze rol. Gezien je samenwerkt met een zeer ervaren accounting medewerker, is er een grondige inhoudelijke opleiding mogelijk. Je zou jezelf omschrijven als een dynamisch en energiek persoon die het best functioneert als er wat druk op de ketel staat. Bovendien hou je van directe en open communicatie en ben je iemand die overtuigend uit de hoek kan komen. Uitstekende kennis van Excel is een vereiste en je maakt jezelf makkelijk een nieuw boekhoudpakket eigen. Maar vooral: je hebt er zin in en had het liefst gisteren al je tanden in deze uitdaging gezet!

Offer

Naast een uitdagende functie met heel wat verantwoordelijkheid, biedt onze klant ook een dynamische en gedreven bedrijfscultuur waar open communicatie en het nemen van initiatief gestimuleerd wordt. Je bouwt mee aan deze groeiende organisatie met familiaal karakter. Uiteraard wordt er in ruil voor jouw inzet en enthousiasme ook een mooi salarispakket samengesteld.

Information

Ben je aan het zoeken naar de ‘solliciteer nu’ knop? Neem dan zeker contact via [email protected]

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter