Hoofdboekhouder – Hasselt

Hoofdboekhouder – Hasselt

Introduction

“empowered people creating positive growth” is het motto waar onze klant helemaal voor gaat. Als familiale private holding ondersteunen ze en brede waaier aan bedrijven in diverse sectoren om hun groeiambities te realiseren. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn ze op de Belgische markt een sterk toegevoegde waarde. Op vandaag beheren zij 40 vennootschappen vanuit hun hoofdzetel in Hasselt.

We zoeken een hoofdboekhouder met zin om in een sterk groeiend bedrijf mee te bouwen aan de business!

Organization

Het finance team bestaat uit 11 personen onderverdeeld in 3 kleinere teams. Ieder team is specifiek verantwoordelijk voor één of meerdere business units. Je bouwt op die manier specialisatie op in één van de 5 business units zijnde : HVAC – vloeibare brandstoffen – duurzame energie – vastgoed of logistiek.

Function

Als hoofdboekhouder rapporteer je aan de finance manager en heb jij de lead over een accounting team van 3 à 4 medewerkers. Jij hebt de finale verantwoordelijkheid voor de dossiers toegewezen aan jouw team. Je beheert tenslotte ook de klantenportefeuille van jouw team waardoor je eindverantwoordelijke bent voor de operationele boekhouding van een aantal vennootschappen, inclusief debiteurenbeheer, fiscaliteit, BTW-aangifte, maandafsluiting, jaarafsluiting, enzovoort. Je bent de kennisdeler en coach van jouw team en reikt hun jouw inhoudelijke expertise aan. Je begeleidt de teamleden met vragen of problemen en doet ze groeien in hun rol. Je gaat zelf ook operationeel aan de slag en geeft zo een eigen bijdrage in dossiers die je zelf A tot Z behartigd. Je kijkt kritisch naar processen en durft de huidige manier van werken in vraag te stellen. Je komt in een organisatie waar jouw nieuwe ideeën een klankbord en positief onthaal krijgen.

Requirements

• Je hebt een hogere opleiding in een financiële of economische richting met een minimum aan 5 jaar ervaring in general accounting.

• Je hebt zin om de uitdaging aan te gaan om een team aan te sturen. Je kan hiervoor terugvallen op een stevige expertise in alle domeinen binnen accountancy.

• Eigenschappen als nauwkeurig, flexibel, zelfstandig en hands-on zijn jou op het lijf geschreven.

• Vanzelfsprekend kan je overweg met de courante softwaretoepassingen, kennis van Navision is een pluspunt.

• Je hebt een stevige hands on mentaliteit en voelt je goed binnen zowel operationele taken als leiding geven en overzicht bewaren.

Offer

Een stevige uitdaging in een werkomgeving waar een ondernemende spirit heerst. Je komt terecht in een familiale sfeer, in een snelgroeiende KMO. Je krijgt de kans om binnen het bedrijf te blijven groeien en je talenten optimaal te ontplooien. Je wordt steeds uitgedaagd om nieuwe kennis en vaardigheden te vergaren in een veranderende context. Je maakt deel uit van een hecht team van collega’s die zowel tijdens als na de werkuren het initiatief nemen tot leuke activiteiten. Verantwoordelijkheid en inzet gaan hand in hand en wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket met interessante arbeidsvoorwaarden (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, laptop). Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Hasselt in een filevrije omgeving.

Information

Margerit Reinoso

Application

Margerit Reinoso +32 (0)484/27.01.27

[email protected]

Delen op:
LinkedInTwitter