Hoofdboekhouder – Kallo

Hoofdboekhouder – Kallo

Organization

Recyclage en milieubewust handelen, steeds meer mensen hebben er de mond van vol, maar bij onze opdrachtgever wordt dit dagelijks in de praktijk gebracht! Ecologie en economie gaan hand in hand door het dagelijks recycleren van 1000den tonnen ferro – en non ferromaterialen. Klaar om samen met het team mee te bouwen aan een groenere toekomst binnen een innovatieve, internationale maar familiale cultuur?

Function

Als hoofdboekhouder rapporteer je naar de finance manager, werk je samen met de business controller en neem je de lead over een accounting team van 3 medewerkers. In jouw rol ben je eindverantwoordelijke voor de operationele boekhouding van 13 vennootschappen, inclusief debiteurenbeheer, fiscaliteit, BTW-aangifte, maandafsluiting, jaarafsluiting, financiële rapporteringen, enzovoort. Je gaat op zoek naar een goed evenwicht tussen jouw eigen operationele bijdrage, het aanreiken van je inhoudelijke expertise aan het bestaande team en het aansturen en inspireren van deze mensen.

Requirements

Iemand met een bachelor diploma in een financiële of economische richting en een 5 tot 10 jaar ervaring in general accounting zien we het beste passen binnen deze rol. Bovendien heb je zin om de uitdaging aan te gaan om een team aan te sturen. Het spreekt voor zich dat je zelf vanuit een zekere expertise kan spreken en dat je dus kan terugvallen op een stevige achtergrond in alle domeinen binnen accountancy. Uitstekende kennis van MS Office (in het bijzonder Excel) is een vereiste en u bent vertrouwd met een ERP pakket (bij onze opdrachtgever wordt met Navision gewerkt). Je hebt een stevige hands on mentaliteit en voelt je goed binnen zowel operationele taken als leiding geven en overzicht bewaren.

Offer

Werken voor een internationale groeiende groep opent heel wat deuren voor jou. Onze klant is een familiebedrijf dat zich richt op recyclageactiviteiten. Ervaring, inzet en engagement worden vertaald in een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Plaats van tewerkstelling is Kallo, goed bereikbaar met de wagen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Information

+32 (0)3 471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,