HR Payroll Consultant – Antwerpen

HR Payroll Consultant – Antwerpen

Organization

clearXperts brengt fijne mensen en tegelijk ook echte professionals in Human Resources, Finance en Sales & Marketing samen in één leuk bedrijf. Onze consultants gaan elke dag de uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor, maar ook door, onze vele klanten. Onze groep is vandaag in volle expansie en we zoeken toffe collega’s met goesting om ons te versterken. Dit zoeken doen we niet overhaast maar gestaag, want een medewerker van clearXperts tref je niet elke dag.

We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen de talenten en ambities van onze medewerkers en de uiteenlopende projecten bij een diversiteit aan klanten. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om.

Function

Als HR Payroll Consultant ga je intern bij onze klanten aan de slag. Je helpt hen bij hun personeel- en loonadministratie . Afhankelijk van het project en jouw expertise sta je hen ook bij in optimalisatieprocessen, HR Rappertering & data analyses.

Je voert een correcte personeel- en loonadministratie, al dan niet in samenwerking met hun sociaal secretariaat. Je verleent advies aan de medewerkers op vlak van sociale wetgeving.

Afhankelijk van jouw opdracht, kunnen jouw taken en verwachtingen per klant verschillen. .

Als consultant word je ingezet op projecten van zowel korte duur ( +/- 3 maanden) als projecten van lange duur (tot +/- 1,5 jaar). Je gaat aan de slag bij onze klanten in Vlaanderen en Brussel.
In ieder project word je uitgedaagd om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Zo leer je bijvoorbeeld bij elke nieuwe klant werken met hun specifieke IT-toepassingen en payrollpakketten.
Je schaaft je competenties continu bij en grijpt de kansen om te leren en te evolueren. clearXperts biedt jou bovendien ook de kans tot extra opleidingen, trainingen en bijscholing via onze HR Academy.

Requirements

  • Jij hebt een passie voor HR, en die passie ontdekte je tijdens je Bachelor- of Masteropleiding in Human Resources of in een menswetenschappelijke richting.
  • Je bent een schoolverlater of je hebt een eerste werkervaring binnen Payroll.
  • Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving en houdt deze kennis up to date
  • Een project duurt gemiddeld 8 maanden, daarna start je bij een andere klant. Je bent dus op zoek naar een job met veel variatie en afwisseling.
  • Je bent een gedreven persoonlijkheid met ambitie om te groeien in je job.
  • Je bent flexibel en je kan je goed aanpassen aan verschillende soorten werkomgevingen.
  • Je werkt nauwkeurig en kan je snel inwerken in verschillende payrollsystemen
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse, de Engelse en ook bij voorkeur van de Franse taal.


Offer

Bij clearXperts bouwen we echt mee aan de carrière van onze consultants. Dankzij boeiende projecten bij klanten uit uiteenlopende sectoren – elks met hun specifieke uitdagingen en werkmethodes – ontwikkel je jezelf tot expert binnen jouw domein. We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen jouw talenten en ambities en de uiteenlopende projecten.

Ondertussen word je omringd door een team van consultants die even gepassioneerd en gedreven zijn als jij!
Vanaf je eerste dag bij clearXperts krijg je een persoonlijk ontwikkelingsplan en word je intensief begeleid door onze HR business partner en je coach. We maken hiervoor gebruik van ACES,

Uiteraard bieden we eveneens een competitief verloningspakket (incl. bedrijfswagen, netto vergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, …)

Information

Christine Van Mol 0477/448755

Delen op:
LinkedInTwitter