Inhouse Junior Accountant – Antwerpen

Inhouse Junior Accountant – Antwerpen

Introduction

Schrijf jij mee aan het financieel verhaal
van Meja ?

Organization

Een investeringsmaatschappij die zich toespitst op digitale architectuur, dat is de korte omschrijving van Meja. Zij geven bedrijven de mogelijkheid om verder te groeien en herbekijken dan hun investeringen.
In de praktische zin wil dit zeggen dat zij diensten leveren aan hun participaties. Zo bieden zij strategisch, operationeel, financieel en legal advies aan hen.

Function

Als Junior-Accountant ligt jouw focus binnen Meja op verschillende dossiers. Naast het boeken van aankoopfacturen in het digitaal facturatiesysteem ben je verantwoordelijk voor het contact met de participaties wanneer er zaken ontbreken. Je controleert de facturen en openstaande posten en staat in voor de voorbereiding, opvolging en eventueel uitvoering van de betalingen. Dankzij jouw ervaring heeft Excel weinig geheimen voor jou en hierin vind je dan ook gemakkelijk jouw weg. Je job zal echter niet zwart op wit afgebakend zijn en naargelang jouw expertise én interesseveld kan er een ruimer takenpakket voorzien worden.

Requirements

Ben jij ervan overtuigd de juiste financiële expertise te hebben opgebouwd en heb je een goed inzicht in boekhoudkundige taken? Dan willen wij jou graag leren kennen!
Naast je liefde voor gestructureerd en nauwkeurig werken ben je ook nog een echte teamplayer. Je kan vlot werken met digitale boekhoudsoftware en Excel heeft geen grote geheimen meer voor jou.
Je bent sterk communicatief en bent niet verlegen om vragen te stellen.

Offer

Vind je het belangrijk om in een aangenaam team terecht te komen waar work/life balans centraal staat? Dan heb je jouw droomvacature gevonden! De meeste van je collega’s starten op tussen 8u en 9u en staan altijd in voor een leuk mopje. In ruil voor je inzet & loyaliteit voorziet Meja een mooi salarispakket, aangevuld met extra verlofdagen, verzekeringen, maaltijdcheques en de mogelijkheid om thuis te werken. Variatie, verantwoordelijkheid en een persoonlijke werksfeer krijg je er gratis bij.

Information

Lynn Vandecappelle +32 (0)496 11 94 19

Application

Lynn Vandecappelle +32 (0)496 11 94 19

Delen op:
LinkedInTwitter