Interieurarchitect(e) – Aartselaar

Interieurarchitect(e) – Aartselaar

Introduction

Wil je als interieurarchitect(e) mee instaan voor de ontwikkeling van unieke zwembad- en welness-projecten waar continue innovatie, superieure kwaliteit en maatwerk de belangrijkste pijlers van de klant zijn? Lees dan zeker verder!


Organization

Onze opdrachtgever behoort tot een internationale financieel stabiele groep, een wereldspeler met een lokaal gezicht. Dat is een unieke combinatie die heel wat opportuniteiten biedt.


Function

Jouw functie zal een gevarieerde en boeiende functie zijn waar je jouw creativiteit en commerciële vaardigheden ten volle kan gebruiken.

Innovatie is the key word binnen de organisatie en jouw functie. Je krijgt de ruimte om nieuwe materialen te zoeken, of nieuwe toepassingen zodat unieke en kwalitatieve projecten op maat kunnen worden afgewerkt

Je denkt mee met onze klanten. Je doet ontwerpvoorstellen. Je helpt hen om zich een beeld te vormen hoe er een afgewerkt project uit kan zien. Je maakt een 3D- voorstelling zoals een dag- en een nachtbeeld van de afgewerkte installatie in de woning of in de gebouwen van onze klanten.

Voor de inplanting van de wellness-installatie help je door een detailplan op te maken dat de productie en de praktische plaatsing op locatie ondersteunt.

Je gaat wel eens samen met onze projectleider naar een werf om te waken over de correcte esthetische uitvoering van het ontwerp.

Requirements

  • Creativiteit typeert jou. Je verrast geregeld met unieke ideeën.
  • Je hebt de empathische, commerciële feeling om aan te voelen wat mensen willen.
  • Je past in een (h)echt en dynamisch KMO-team.
  • Je hebt een opleiding als interieurarchitect(e) en je bent beslagen in het lezen/opstellen van plannen en presentatietekeningen, in 3D.
  • Een eerste relevante werkervaring is een pluspunt, maar we staan ook open voor een creatieve gedreven schoolverlater.
  • Je hebt een goede talenkennis (Nederlands, Engels. Frans is een pluspunt).
  • Onze klanten bevinden zich in heel België. Af en toe mee naar een commercieel gesprek of naar een werf gaan, spreekt je aan.

Offer

  • Je komt terecht in een zeer veelzijdige functie, waarin je al je talenten aan bod kan laten komen.
  • Het segment van de wellness-bouw waar technologische en esthetische vernieuwing centraal staan, maakt de functie voor jou nog aantrekkelijker.
  • Uiteraard mag je rekenen op een competitief en compleet salarispakket, inclusief bedrijfswagen

Information

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter