Internal Sales medewerker – Oost-Vlaanderen

Internal Sales medewerker – Oost-Vlaanderen

Introduction

Alles staat of valt met een persoonlijke, meertalige en professionele benadering van de particuliere Belgische klanten bij onze opdrachtgever. Niet alleen krijg je de kans om vanuit de binnendienst mee te werken aan kwalitatieve (mazout)tankoplossingen, je bent ook het centraal aanspreekpunt van de klanten, waardoor je zelf aan het roer staat van een succesvolle opdracht samen met je collega’s. Interesse? Lees dan zeker verder!?

Organization

Je komt terecht bij een familiaal bedrijf binnen een grotere financiële investeringsgroep. Zo krijg je het beste van 2 werelden mee: de kleinschalige nauwe contacten met het 10-koppige team enerzijds en anderzijds de stabiliteit en mogelijkheden van een grote groep. Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in het keuren, saneren en reinigen van (mazout)tanks, dus naast je klantgerichtheid en meertaligheid kan ook je technische affiniteit zeker van pas komen.

Function

Via diverse marketingactiviteiten worden leads gegenereerd, die door jou – als commerciële binnendienstmedewerker – worden behandeld. Nadat je de informatie van geïnteresseerde klanten hebt geanalyseerd, bepaal je welk type offerte opgemaakt dient te worden. Hiervoor werk je samen met de buitendienstmedewerker indien er onvoldoende informatie is over eventueel maatwerk. Gedurende het ganse proces onderhoud je de contacten met de klanten, informeer je hen over prijzen en mogelijkheden, denk je mee over mogelijke oplossingen en voorzie je in een foutloze administratie. Na de offerte draag je het dossier over naar de technische dienst die het effectief uitvoeren van het project voor de rekening neemt. Tot slot volg je samen met de facturatiedienst op of alles correct afgehandeld en afgesloten kan worden. Naast de samenwerking met de verschillende interne diensten, werk je in tandem met je rechtstreekse collega van de commerciële binnendienst.

Requirements

  • Je hebt talent voor klantgerichte en professionele communicatie in beide landstalen (Nederlands en Frans) en houdt van een persoonlijke benadering van particuliere klanten.
  • Dankzij jouw affiniteit voor oplossingsgericht denken, weet je mee te denken wanneer oplossingen niet standaard zijn. Je bent dan ook leergierig, hebt een gezonde technische interesse en houdt van een open communicatie met de interne technische specialisten.
  • In deze kleine organisatie werk je nauw samen met je collega’s, werk je autonoom en weet je structuur in het werk te brengen.
  • Diploma’s zijn van ondergeschikt belang, maar relevante ervaring in een commerciële meertalige binnendienst en de juiste spirit om te werken binnen een familiale omgeving zijn des te belangrijker.

Offer

Naast de mogelijkheid om te werken binnen een fijne en familiale sfeer, werk je op een filevrije locatie binnen de reguliere kantooruren. In ruil voor jouw inzet en persoonlijke benadering, biedt onze klant een traditioneel salarispakket, aangevuld met verzekeringen, ADV dagen en maaltijdcheques. Indien je dus op zoek bent naar een afwisselende functie, in een klein en fijn team, waar je jouw klantgerichte en meertalige talenten kan benutten, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen!

Information

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter