IT support medewerker – Oudsbergen

IT support medewerker – Oudsbergen

Organization

Camerabewaking, alarmsystemen, Cloudtelecom, Toegangscontrole, …? Onze opdrachtgever heeft een antwoord op alle beveiligingsbehoeften. Al 30 jaar STAAN ze er, als een Limburgse KMO, met oog voor innovatie, maar met een toffe, familiale teamsfeer. Ter versterking van hun 35 koppig team, zoeken we momenteel een IT support medewerker.

Function

In deze klantgerichte functie, vind je de ideale match tussen jouw communicatieve en technische skills. Via een ticketing systeem komen allerlei ICT gerelateerde vragen van klanten (rond camerabewaking, cloudtelefonie, inbraakbeveiliging, ….) bij jou terecht, van de meest banale tot (er) complexe problemen, van particulier tot grote bedrijven.

Dankzij jouw sterke technische bagage, ben je in staat een oplossing te vinden voor vragen van klanten, problemen te analyseren en op te lossen. Remote niet op te lossen problemen kan je escaleren naar de buitendienst technici.

Requirements

Je voelt je als een vis in het water binnen een familiale sfeer, waar teamwork en collegialiteit belangrijke waarden zijn. Jouw grootste meerwaarde is jouw kennis van netwerken, hardware, software én klantgerichte instelling, Je bent geduldig, diplomatisch en sterk in omgang met klanten. Verder ben je voldoende analytisch. Je hebt bij voorkeur 1 – 5 jaar relevante ervaring, maar ook enthousiaste en capabele schoolverlaters kunnen in aanmerking komen.

Offer

Naast de inhoudelijke uitdaging en de verantwoordelijkheid die je krijgt, is de teamsfeer de grootste troef van dit bedrijf (zijn). Ze hebben zelfs een heus feestcomité! Jouw prestaties worden beloond met een degelijk salaris, 32 vakantiedagen (20 vakantie + 12 ADV) en een pakket extra legale voordelen op maat van jouw expertise.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter