Junior accountant – Hasselt

Junior accountant – Hasselt

Organization

Onze opdrachtgever is een gevestigde waarde binnen de bouw. Binnen 1 overkoepelend bedrijf hebben zij 9 bedrijven, waarbinnen alle disciplines binnen bouw vertegenwoordigd zijn. De hoofdzetel verzamelt alle ondersteunende diensten en is gevestigd in Hasselt.

Ben jij de problem solver dat wij zoeken en heb je een gezonde ambitie om te groeien? Als Junior Accountant heb je al eens geproefd van de job en wil je deze ervaring verder inzetten en groeien.

Function

Als junior accountant werk je mee aan een verder automatisatie en digitalisering van het proces rond aankoopfacturen. Je bent een uitstekende problem solver die zaken kan analyseren en uitzoeken. Verder ondersteun je het team en kan je functioneren als rechterhand van de hoofdboekhouder. Naast het opnemen van enkele ondersteunende taken, ben je in staat een bredere kijk te ontwikkelen op de processen binnen de afdeling.

Als gemotiveerde junior accountant is jouw doel om door te groeien en zo zelfstandig dossiers te beheren van A tot Z. Je komt terecht in een team van ervaren mensen die jou zullen begeleiden in iedere stap van het proces. Het finance team bestaat uit 16 personen onderverdeeld per business unit. Je werkt dus binnen een kleiner team, maar kan geniet van de ondersteuning van een groter geheel.

Requirements

Je bent een ambitieus persoon die uitkijkt naar doorgroeimogelijkheden. Je bent in het bezit van een bachelor of master richting accountancy en combineert moeiteloos accuraatheid en oog voor detail met helicopterview. Je bent communicatief, integer en hebt een pro actieve instelling. Je hebt een stabiel werkverleden en een eerste ervaring binnen accountancy met analytisch boekhouden.

Offer

Een gevarieerde functie met doorgroeimogelijkheden binnen een boeiend en stabiel bedrijf. Verantwoordelijkheid en inzet gaan hand in hand en worden beloond met een aantrekkelijk salarispakket met interessante arbeidsvoorwaarden (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, , bonussysteem, cafetariaplan, ….). Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Hasselt in een filevrije omgeving, met glijdende uren. 3 weken zomervakantie en 2 weken kerstverlof liggen vast, daarnaast heb je nog 6 extra vrije dagen die je zelf kan inplannen.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,