Junior financial controller – Sint-Denijs-Westrum

Junior financial controller – Sint-Denijs-Westrum

Introduction

Een cijfer-addict als jij houdt wellicht wel van wat facts en figures: 14.500 personeelsleden, 5570 parkeerterreinen in meer dan 750 steden – dat is Indigo! Door te voorzien in de uitbouw, het beheer en de financiering van slimme parkeeroplossingen, bouwen ze aan een meer geïntegreerde mobiliteitservaring voor meer dan 6 miljoen wagens in België. Zij breiden hun controlling team uit – dit is jouw kans!

Organization

Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Denijs-Westrem zetten ze dagelijks 240 medewerkers aan het werk die hun performance en innovatie kunnen boosten. Hoewel ze behoren tot een grote Franse groep, heerst er lokaal een samenhorige positieve sfeer en wordt er focus gelegd op ontwikkeling van gelijke kansen, teamspirit, respect voor elkaar en het ontwikkelen van menselijke kwaliteiten en vaardigheden.

Function

Samen met de senior controller en je collega controller vormen jullie het financieel kompas van de organisatie. Als financial controller worden door jou de maandcijfers kritisch geanalyseerd, je volgt de maandafsluiting op en maakt rapportages en diverse analyses op. Specifiek voor de sector is het opmaken van de afrekeningen naar de gemeenten en steden. Naast deze gangbare financial controlling activiteiten, werk je mee aan de verdere automatisatie van de controlling activiteiten. Hierin neem je de rol van business analyst voor jouw rekening en werk je projectmatig samen de senior controller en andere departementen. Jouw frisse blik op de zaak wordt sterk geapprecieerd!

Requirements

  • Met een hoger diploma TEW, handelswetenschappen, handelsingenieur of een andere relevante hogere opleiding op zak en eventueel een eerste relevante ervaring in controlling beschik je over sterke financiële inzichten. Studeer je binnenkort af in één van deze richtingen en heb je een natuurlijke aanleg voor numerieke analyse, dan moedigen we je ook aan om te solliciteren.
  • Cijfergegevens vertaal je op een heldere en transparante manier in rapportages. Het spreekt dus voor zich dat je een uitstekende kennis hebt van Excel en BI-tools en dat je voeling hebt met rapportages.
  • ICT toepassingen (PowerBI, Cognos, SAP, Excel, …) interesseren je sterk – je houdt ervan om te optimaliseren en te sleutelen aan tools om werkprocessen te verbeteren.
  • Jezelf typeer je als iemand met oog voor detail, een no-nonsense en hands-on mentaliteit die op een gestructureerde manier werkt. Daarnaast beschik je over een goede basiskennis van het Frans (Indigo is een Franse groep) en het Engels (voor rapportages naar het hoger management).
  • Bovendien werk je graag in een team en heb je een positieve en gemotiveerde instelling.

Offer

Niet alleen kom je in een stabiele omgeving en een dynamisch team terecht. Je krijgt bovendien de nodige verantwoordelijkheid – iedere medewerker wordt immers beschouwd als een onmisbare schakel. Initiatief en frisse ideeën worden aangemoedigd. In ruil voor jouw enthousiasme, biedt onze klant een modulair salarispakket aan waarbij je naast je brutosalaris kan kiezen uit een cafetariapakket aan voordelen.

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter