Junior Payroll Officer – Aalst

Junior Payroll Officer – Aalst

Organization

Onze opdrachtgever is een ‘monument’ in de omgeving en hun sector. Met 150 jaar ervaring zijn zij dé specialist voor het verwerken van granen, zetmeel en suiker voor allerhande industrieën (verzorging, voeding, papier, ….). Duurzaamheid staat centraal bij deze internationale speler. Ter versterking van het HR team in de vestiging in Aalst zoeken we een junior payroll officer.

Function

Voor 350 bedienden en arbeiders verzorg je de payroll van A tot Z. Je zorgt voor een vlekkeloze verwerking van de loonadministratie, maar beantwoordt ook alle vragen op sociaal juridisch vlak. Omdat alles inhouse gebeurt (geen sociaal secretariaat) en de materie vrij complex is, zoeken we een gemotiveerde medewerker die zich graag wil specialiseren in alles wat met payroll te maken heeft. Je wordt in deze functie volledig begeleid, dus als jij expert in dit vak wil worden, grijp dan zeker deze kans!

Requirements

Heb je een bachelor diploma in een relevante richting als sociaal werk, personeelswerk of HR en oog voor correcte en accurate loonadministratie?

Toegankelijk en communicatief ingesteld ben je iemand waarbij iedereen terecht kan voor payroll-gerelateerde vragen en problemen. Je neemt deze ter harte, lost het probleem op, maar bent ook in staat jouw grenzen af te bakenen. Je bent flexibel, in staat op termijn autonoom te werken en initiatief te nemen.

Zowel in het Nederlands als in het Engels weet je jezelf professioneel duidelijk te maken en je hebt ook enige ervaring met Excel.

Offer

Als je je aangesproken voelt om je carrière te lanceren in een dynamisch bedrijf, aarzel niet om te reageren.

Fijne collega’s, waarmee hard gewerkt wordt, maar waar teamspirit belangrijk is

Je krijgt de kans om te werken voor een mooi, internationaal bedrijf.

Inzet en engagement worden beloond met flexibiliteit, vertrouwen en een mooi salarispakket (groepsverzekering, maaltijdcheques, eco cheques, een 13de en 14de maand, CAO 90, extra premie en glijtijden), maar vooral met een uitdagende functie met interne opleiding.

Information

Ann Coene +32 (0)3 871 97 30

Application

Ann Coene +32 (0)3 871 97 30

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
, ,