Junior Project Manager – Brussel

Junior Project Manager – Brussel

Introduction

Bepaal jij graag mee ‘de norm’, hou jij ervan om als rasechte netwerker experten samen rond de tafel te brengen en vind je het fijn om samen naar oplossingen te streven? Dan is deze rol als projectmanager je op het lijf geschreven! Lees verder – je zal zeker enthousiast zijn!

Organization

Onze opdrachtgever faciliteert de ontwikkeling en verkoop van normen in België. Zij bieden je het beste van verschillende werelden: het is een overheidsinstelling met een KMO spirit dankzij de 20 enthousiaste professionals waarmee je samenwerkt. Bovendien wordt jouw generalistische honger gestild terwijl je samenwerkt met tal van experten in hun vakdomein. Onze opdrachtgever bepaalt mee hoe de toekomst van onze maatschappij (kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid) eruit zal zien en jíj kan daar deel van uitmaken!

Function

Als projectmanager stimuleer je in de eerste plaats de kennisuitwisseling tussen bedrijven, experten en beroepsfederaties om zo de sectoren efficiënter te laten werken. Daarom breng je verschillende stakeholders samen, gaande van bedrijven, sectororganisaties en overheden tot NGO’s. Jouw doelstelling is om tijdens deze commissies tot afspraken te komen over thema’s zoals kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten, processen en diensten. Daarnaast zorg je ook voor opleidingen en trainingen over nationale, Europese en internationale procedures aan de leden van je experten commissies. In jouw rol als projectmanager bewaak je de timing, stakeholderanalyse, scope en budget van jouw projecten en beheer je een eigen portfolio normprojecten in gemiddeld een 9-tal domeinen tegelijk.

Requirements

  • Dankzij jouw masterdiploma heb je een generalistische interesse en background. Bovendien heb je ook een neus voor het detecteren van sleutelprojecten, die de maatschappij in de toekomst kunnen bepalen.
  • Jouw communicatiestijl is professioneel, ad rem en overtuigend. Hierdoor voel je jezelf comfortabel om te praten met stakeholders met verschillende achtergrond (managers, experten, NGO’s, overheden, ….) en hou je ervan om meetings te modereren en presentaties te geven.
  • Als netwerker weet je makkelijk mensen samen te brengen en kan je hen enthousiast maken over hun bijdrage aan de commissies en de normcreatie.
  • Een uitstekende (mondelinge) talenkennis van het Nederlands, Frans en Engels is een belangrijke vereiste, gezien we in beide landstalen actief zijn en je regelmatig met internationale experten zal samenwerken.
  • Je omschrijft jezelf als iemand die op een georganiseerde manier aan de slag gaat en een rationele ingesteldheid combineert met uitstekende contactvaardigheid.

Offer

  • Jij bepaalt binnenkort mee dé norm die onze maatschappij in de toekomst verder vorm zal geven.
  • Dit doe je vanuit een onafhankelijke en boeiende rol waarbij je de kans krijgt om dagelijks bij te leren.
  • Het kantoor is in centraal in Brussel gelegen (en dus vlot bereikbaar met openbaar vervoer), maar er zijn ook home office mogelijkheden en regelmatig ben je op de baan om jouw commissies samen te brengen of om opleidingen te volgen/geven – lees: je krijgt ook de kans om occasioneel te reizen (Genève, Oslo, ….). Flexibiliteit is het sleutelwoord!
  • Tot slot wordt er uiteraard een aantrekkelijk salarispakket aangeboden met tal van voordelen (wagen, tankkaart, GSM, laptop, groeps- en hospitalisatieverzekering, …).

Information

047748755

Application

Delen op:
LinkedInTwitter