Key account manager trucks – België – Luxemburg

Key account manager trucks – België – Luxemburg

Function

  • Als key account manager heb je een dubbele rol: enerzijds beheer je zelf een portefeuille grote klanten (meestal transportbedrijven). Anderzijds onderhoud je de relaties met de dealers.
  • Op een authentieke manier luister je naar de echte noden en intrinsieke behoeften van je aanspreekpartner, tracht je hen te helpen en zo verkoop te realiseren. Jouw klanten zijn grote spelers binnen de transportsector, die je begrijpt en waar je oplossingsgericht kan meedenken. Focus ligt op farming en de opbouw van een relatie, daarnaast heb je ook oog voor de ontwikkeling van new business.
  • Samenwerken met het interne team is een evidentie, commercieel denk je mee met de organisatie. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de manager van de afdeling trucks.

Requirements

  • Samenwerking is voor jou key: je overlegt met jouw collega en bekijkt in een collegiale sfeer mogelijke opportuniteiten. Anderzijds ben je voldoende zelfstandig ingesteld om jouw doelen onafhankelijk van anderen te bereiken en jezelf te motiveren wanneer het moeilijk gaat.
  • Dankzij jouw ruime ervaring in een gelijkaardige rol als adviserend verkoper in een B-B omgeving, ben je in staat om de langdurige klantentrajecten succesvol te begeleiden en heb je de nodige maturiteit om op elk niveau in gesprek te gaan. Bovendien ben je volhardend, stipt en nauwkeurig in jouw opvolging. Focus voor jouw ligt op de opbouw van een relatie en een lange termijn samenwerking.
  • Gezien jouw prospects en klanten in gans België/Luxemburg gelegen zijn is, een goede kennis van Nederlands én Frans een must.

Offer

Mooie loopbaankansen, een degelijke opleiding en een fijne samenwerking, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een toonaangevende onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien.. Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten, bovendien ontvang je een mooi pakket extra legale voordelen, inclusief bonusplan, firmawagen, tankkaart, internetvergoeding, laptop, GSM, groeps – en hospitalisatie verzekering. Flexibel kan je jouw eigen dag indelen en is er de mogelijkheid om van thuis te werken, uiteraard ben je ook steeds welkom in de kantoren in Woluwe.


Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter