Klantenadviseur beleggingen en verzekeringen – Wuustwezel

Klantenadviseur beleggingen en verzekeringen – Wuustwezel

Organization

Onze opdrachtgever is een partner voor al uw bankzaken, verzekeringen en beleggingen. Een stabiele speler op de markt, maar een klein kantoor met een aangename werksfeer en eigen cultuur. Om het 4 koppig team te versterken, zoeken we een klantenadviseur. Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal?

Function

Als een goed geoliede machine zorg jij voor een uitstekende klantenservice, samen met jouw collega’s. Jij bent een betrouwbare partner en adviseur voor klanten op vlak van beleggingen, kredieten en levensverzekeringen. De combinatie van jouw empathie en commercieel inzicht zorgt ervoor dat je klanten en hun behoeften begrijpt, maar dit kan koppelen aan een win win situatie voor klanten én jouw werkgever. Naast het adviserende luik, zorgt de volledige administratieve opvolging, voor de nodige variatie.

Requirements

Verantwoordelijk ingesteld, communicatief en gericht op een uitstekende service naar klanten toe ben jij de ideale kandidaat. Bovendien ben je gepassioneerd door beleggingen, heb je (bij voorkeur) ervaring binnen een gelijkaardige rol en wil je verder groeien en bijleren. Hoewel we ervaring en persoonlijkheid belangrijker vinden dan diploma’s, zijn we op zoek naar een bachelor werkniveau. Je bent immers niet op zoek naar een louter uitvoerende functie, maar houdt ervan om kritisch na te denken en pro-actief te handelen. Tot slot ben je sterk in alles wat met ICT te maken heeft.

Offer

Als je het belangrijk vindt om in een gemoedelijk team terecht te komen waar je kan en mag meedenken, dan zul je je hier echt thuis voelen. Naast een uitdagende functie inhoud, wordt er ook veel aandacht besteed aan een open en toegankelijke cultuur en de nodige flexibiliteit. In ruil voor je inzet en enthousiasme biedt onze opdrachtgever een mooi salarispakket, aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques en interessante kortingen op producten. In deze functie werk je 32 of 38 uur, in principe overdag, maar ben je flexibel in functie van beschikbaarheden van klanten. Naast 23 dagen vakantie, bijkomende bank holidays, krijg je na verloop van tijd ook anciënniteitsverlof. Plaats van tewerkstelling is Wuustwezel.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter