Klantenboekhouder – Noord Limburg

Klantenboekhouder – Noord Limburg

Organization

Wat begon als een klein Limburgs bedrijf, is vandaag een enorm succesverhaal! Een groeiend bedrijf met Limburgse roots dat, ondanks zijn groei, zijn familiale karakter weet te behouden. Wil jij deel uitmaken van dit groeiverhaal?

Function

Als een goed geoliede machine verwerk je – samen met je 3 collega’s – de boekhouding. Jouw voornaamste verantwoordelijkheid is het volledige luik van klantenboekhouding: van opmaken van facturen, registreren van bankverrichtingen tot opvolgen van facturatie vragen en laattijdige betalingen. Dat gedeelte is jouw verantwoordelijkheid! Op korte termijn breidt jouw takenpakket fors uit, zo ben je polyvalent inzetbaar in de ganse boekhoudkundige flow en sta je mee in voor kostprijsberekeningen.

Requirements

Verantwoordelijk ingesteld, open in communicatie en gericht op het opleveren van kwaliteit, ben je een teamspeler die houdt van boekhouding en ben je helemaal gepassioneerd door nauwkeurige en stipte financiële administratie. Om onze Engelstalige klanten evengoed te kunnen ondersteunen is een vlot mondje Engels een must, een basis van Frans is een extra troef. Hoewel we ervaring en persoonlijkheid belangrijker vinden dan diploma’s, zijn we op zoek naar een bachelor werkniveau. Je bent immers niet op zoek naar een louter uitvoerende functie, maar houdt ervan om kritisch na te denken en pro-actief te handelen. Hulpvaardig en sociaal ingesteld, hou je ervan om in tandem met de andere collega’s te werken en om samen mooie resultaten te kunnen boeken. Dankzij een aantal jaren ervaring binnen een gelijkaardige rol, ben je snel inzetbaar.

Offer

Als je het belangrijk vindt om in een gemoedelijk team terecht te komen, bij een authentieke en integere werkgever met echte ‘Limburgse’ roots, dan zul je je hier echt thuis voelen. Naast een mooie werkomgeving en fijn product wordt er ook veel aandacht besteed aan een open en toegankelijke cultuur en een fijne werksfeer. In ruil voor je inzet en enthousiasme biedt onze opdrachtgever een mooi salarispakket, aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques, gewaarborgd loon en een flexibele uurregeling.

Information

+32 (0)477 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter