Legal Officer – Gent

Legal Officer – Gent

Introduction

Kunnen bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk in onze maatschappij en de verantwoordelijkheid nemen voor de opvolging van juridische dossiers en het formuleren van praktische juridische adviezen! Als dat de combinatie is waar jij van droomt, neem vandaag nog contact met mij op! Voor een beursgenoteerd bedrijf zoek ik een gedreven en veelzijdige Legal officer die actief zal meewerken aan de groei van de onderneming.


Organization

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling en herontwikkeling van solarprojecten, overname en het beheren van operationele assets. Daarnaast is het bedrijf actief bezig laadpalen, mobiele solarparken en EbikePort te ontwikkelen, projecten die er voor zullen zorgen dat België meer groene energie oplevert.

De activiteiten in de Benelux worden georganiseerd vanuit Gent en Mechelen.


Function

Als Legal Officer beschik je over een zeer gevarieerd en uitgebreid takenpakket.

Je zal instaan voor het contracting management, specialisatie in het recht van opstal en handelscontracten, litigation management en due diligence legal bij dossiers.

Het begeleiden van aktes in verschillende grote projecten en subsidiedossiers i.s.m. finance verantwoordelijke behoren tevens ook tot jouw takenpakket. Je volgt projecten op, vraagt vergunningen aan en zorgt samen met het team dat strikte deadlines worden gehaald.

Je rapporteert aan de Managing Director BE en de CFO Groep.


Requirements

Je bent in het bezit van een Bachelor/ Master en beschikt over relevante werkervaring van 5 jaar. Ervaring in vastgoedbeheer, hernieuwbaar energie of energie is zeker een pluspunt, maar geen must.

Je beschikt over de nodige competenties en kennis inzake legal rapportering.

Je hebt een basiskennis van de energiewetgeving en het gebruik van ERP software.

Nederlands, Frans en Engels zal je op een professionele manier dagelijks gebruiken. Duits is een pluspunt maar geen must.

Service minded, loyaal, analytisch, stressbestendig en accuraat zijn karaktereigenschappen waarover je beschikt.


Offer

Onze klant biedt een tewerkstelling aan in het boeiende en groeiende werkveld van hernieuwbare energie.

Je zal genieten van een competitieve verloning met tal van extralegale voordelen: bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, netto vergoeding en mogelijkheid tot telewerken.

Er is veel ruimte voor zelfontplooiing en initiatief nemen in een dynamisch team.


Information

Rachid Sarhdi +32 (0)489 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
, ,