Manager payroll – Gent

Manager payroll – Gent

Organization

Dagdagelijks staan meer dan 750 werknemers bij Attentia in België paraat om bedrijven te ontzorgen op vlak van HR en preventie. Om de verdere groei en service naar klanten te kunnen garanderen, zoeken we momenteel een verantwoordelijke voor het sociaal secretariaat, met name het segment van de grote ondernemingen.

Met als motto ‘feeling good works great’ is het duidelijk dat hun informele bedrijfscultuur, gecombineerd met aandacht voor eenieder ervoor zorgt dat dit een aangename werkplek is met mogelijkheden binnen een stabiel kader.

Function

Het payrollteam van Attentia staat garant voor een professionele service naar hun klanten. Binnen jouw segment vertrouwen grote ondernemingen hun loonsverwerking toe aan Attentia en staat een team van 8 klantenadviseurs dagelijks paraat.

In jouw rol ben je de brug tussen klant en het interne team. Je houdt contact met de klant, denkt mee in functie van hun behoeften en gaat in dialoog waar nodig. Anderzijds ben je een enthousiaste en gedreven people manager die steeds paraat staat voor het team van klantenadviseurs en het beste naar boven haalt bij elk individu. Proactief en positief ingesteld ben je optimalisaties en wijzigingen steeds 1 stap voor en zorgt je voor een accurate oplossing waar zaken je toch overvallen.

Requirements

  • Dankzij jouw ervaring in een gelijkaardige, klantgeoriënteerde rol ben je in staat commercieel mee te denken met de klant en heb je inzicht in processen binnen payroll en HR. We zoeken geen expert, die zijn al aan boord, maar wel iemand die voldoende kennis heeft om in dialoog te gaan met de klant.
  • Peoplegericht ben je dagelijks in contact met klanten en jouw team. Je bent een luisterend oor voor iedereen houdt rekening met behoeften en stemt jouw aanpak en communicatie steeds goed af. Het spreekt dus voor zich dat een goede kennis van Nederlands en Frans een must is voor deze functie, gezien de voorziene klantenportefeuille en het team.
  • Jezelf zou je omschrijven als: een accuraat, sterk analytisch en discreet persoon met uitstekende communicatievaardigheden, die op een pro-actieve en autonome manier verantwoordelijkheid neemt

Offer

Niet alleen kom je terecht in een sector in een bedrijf dat qua service het verschil maakt. Je krijgt ook de kans om een uitdagende en verantwoordelijke functie vorm te geven, initiatief te nemen en mee te werken aan een mensgerichte aanpak in een tof team. Je mag werken voor grote klinkende namen in België! Uiteraard krijg je in ruil voor jouw ervaring en kennis een uitstekend salarispakket, aangevuld met heel wat extra’s zoals firmawagen, verzekeringen, bonus, …… De mogelijkheid bestaat bovendien hybride te werken in een combinatie van home office en verbinding zoeken met collega’s in het voor jou dichtstbijzijnde Attentia kantoor (Gent, Brussel, Wallonië). Waar wacht je nog op?

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,