Marketing Consultant – Diverse regio’s

Marketing Consultant – Diverse regio’s

Introduction

SEO, SEA, conversieratio’s, een contentstrategie opbouwen, … Dit zijn voor jou geen loze woorden vol marketing-mysterie. Het is jouw passie en dat waar je elke dag fluitend voor opstaat! Het juiste doelpubliek targetten, een krachtig online verhaal creëren, gevatte copy uitzoeken en opvolgen waar je jouw campagne verder kan bijspijkeren – dat is helemaal je ding! Kers op de taart is voor jou je nieuwsgierige en leergierig aard kunnen laven met het ontdekken van verschillende bedrijven en verschillende sectoren. Zoek niet verder, want bij ClearXperts kan jij jouw marketing-ding komen doen!

Organization

ClearXperts brengt professionals in, Finance, Sales & Marketing, Human Resources en Legal samen in één leuk bedrijf. Bij clearXperts bouwen we echt mee aan de carrière van onze consultants vanuit onze Xtra Human visie. Dankzij boeiende projecten bij klanten in uiteenlopende sectoren, ontwikkel je jezelf tot expert of generalist binnen jouw domein. We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen jouw talenten en de projecten.

Function

Wat is ‘je ding’ bij ClearXperts?

Verschillende projecten, betekent verschillende uitdagingen en dat maakt het net zo interessant. Nu ben je aan de slag als allround digitaal marketeer, waarbij je als project manager een digitaal marketing project van A tot Z plant en uitrolt. Dan weer ligt de focus op content management en ga je met een team van creatievelingen aan de slag om tot een geweldig online verhaal te komen. En op het volgende project sta je in voor growth marketing en performance marketing, waar je meer de analytische opvolging voor je rekening neemt. Wat vast staat is dat je kan meewerken aan een divers aanbod van digitale marketing projecten

Requirements

Heb jij het ClearXperts-DNA?

  • Je passie voor digitale marketing ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding.
  • Nu je minimaal een 2-tal jaar relevante marketing werkervaring in de rugzak hebt, ben je er klaar voor om te proeven van tal van boeiende en uitdagende marketing projecten.
  • Jouw nieuwsgierigheid en leergierigheid kietelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt immers variatie en afwisseling.
  • Een dynamisch en communicatief persoon zoals jij, weet zich vlot aan te passen aan verschillende soorten werkomgevingen en heeft een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.
  • De ClearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel, waardoor een vlot mondje Engels en Frans zeker een interessante troef zijn naast het Nederlands.

Offer

Waarom clearXperts?

  • Als deel van de ClearXperts familie kom je terecht in een open en informele werksfeer, waar een Xtra Human aanpak centraal staat.
  • Je krijgt de kans om te werken bij toporganisaties en te proeven van verschillende expertises binnen het marketing vak.
  • Samen met jou gaan we aan de slag om jouw carrièrepad uit te stippelen en je zelfontwikkeling te boosten. Concreet betekent dat: een uitgebreid opleidingsaanbod, opleidingsdagen, eigen academy, ruim aanbod aan webinars, linked in learning, persoonlijke coaching en opvolging, doorgroeimogelijkheden, enzovoort.
  • Uiteraard hoort er ook een aantrekkelijk verloningspakket bij met heel wat extralegale voordelen (zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog meer)
  • Last but not least: onder het motto ‘work hard, play hard’ worden er regelmatig speelse activiteiten voorzien (sport, spel, teambuilding, reisjes (jawel je leest het goed!), uitstappen, food & drink) om te ontspannen en je ClearXperts-collega’s te leren kennen.

Information

Monda Declercq ([email protected])

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter