Marketing Consultant – Vlaanderen

Marketing Consultant – Vlaanderen

Introduction

clearXperts brengt fijne mensen en tegelijk ook echte professionals in Finance, HR, Sales & Marketing samen in één leuk bedrijf. Onze consultants gaan elke dag de uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor, maar ook door onze vele klanten. Onze groep is vandaag in volle expansie en we zoeken toffe collega’s met goesting om ons te versterken. Dit zoeken doen we niet overhaast maar gestaag, want een medewerker van clearXperts tref je niet elke dag.

We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen de talenten en ambities van onze medewerkers en de uiteenlopende projecten bij een diversiteit aan klanten. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om.

Kijk gerust even mee in onze backstage.

Organization

Bij clearXperts bouwen we echt mee aan de carrière van onze Marketing consultants. Dankzij boeiende projecten bij klanten uit uiteenlopende sectoren – elk met hun specifieke uitdagingen en werkmethodes – ontwikkel je jezelf tot expert binnen jouw domein. We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen jouw talenten en ambities en de uiteenlopende projecten.

Ondertussen word je omringd door een team van consultants die even gepassioneerd en gedreven zijn als jij!

Vanaf je eerste dag bij clearXperts krijg je een persoonlijk ontwikkelingsplan en word je intensief begeleid door onze HR business partner en je coach.

Function

Afhankelijk van jouw talenten en ambities word je als Marketing Consultant ingeschakeld in generalistische of meer gespecialiseerde Marketing projecten op de marketing-afdeling van toporganisaties.

We hebben opdrachten voor marketing medewerkers binnen allerlei domeinen: digital marketing, content marketing, e-commerce, brand management, trade- & category management, channel marketing, communicatie, product management,… Als consultant word je ingezet op projecten van zowel korte duur ( +/- 3 maanden) als projecten van lange duur (tot +/- 1,5 jaar). Je gaat aan de slag bij onze klanten in Brusse en Vlaanderen.
In ieder project word je uitgedaagd om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je schaaft je competenties continu bij en grijpt de kansen om te leren en te evolueren. clearXperts biedt jou bovendien ook de kans tot extra opleidingen en trainingen.

Requirements

  • Jij hebt een passie voor Marketing, en die passie ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding in deze richting.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in Marketing.
  • Een project duurt gemiddeld 8 maanden, daarna start je bij een andere klant. Je bent dus op zoek naar een job met veel variatie en afwisseling.
  • Je bent een gedreven persoonlijkheid met ambitie om te groeien in je job.
  • Je bent flexibel en je kan je goed aanpassen aan verschillende soorten werkomgevingen.
  • Je bent een sterke en vlotte communicator. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse, de Engelse en bij voorkeur ook van de Franse taal.
  • Je bent woonachtig in de ruime regio van Brussel, Mechelen.

Offer

Uiteraard bieden we eveneens een competitief verloningspakket (incl. bedrijfswagen, netto vergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, …).

Information

Christine Van Mol +32 477 448755


Application

Christine Van Mol

Delen op:
LinkedInTwitter