Marketing Manager – Limburg

Marketing Manager – Limburg

Introduction

Gepassioneerd door de automotive en elektronica industrie? Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf dat wereldwijd meer dan 800 medewerkers tewerkstelt? Lees dan zeker verder!


Organization

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren en verdelen van parts accessoires voor enkele grote automotive automerken.

om hun groeiplannen te ondersteunen zijn ze op zoek naar een Marketing Manager met een gezonde commerciële drive en interesse voor de sector!

Function

Als Marketing Manager adviseer en informeer je het lokaal management wat betreft de marktopportuniteiten. Hiervoor ga je op basis van marktonderzoek het marketingplan ontwikkelen en implementeren in overeenstemming met de algemene bedrijfsstrategie. Jouw doelgerichte aanpak als Marketing Manager zorgt voor sterke interne en externe communicatie -en marketingplannen die ertoe bijdragen aan een sterke imago, positionering en commerciële bijdrage van het productgamma.

Requirements

  • Passie voor marketing en ervaring met digitale marketing tools (social media) zorgen ervoor dat je creatieve verhalen naar buiten brengt.
  • Jouw commerciële/marketing opleiding zorgen ervoor dat jij een goede start hebt genomen in je marketing loopbaan en al een 5-tal jaar relevante ervaring hebt opgebouwd. Liefst in een technische, projectmatige omgeving.
  • Met jouw resultaatgerichte en oplossingsgerichte houding ga je georganiseerd te werk en sta je sterk in je schoenen bij je nabije interne en externe relaties.
  • Met jouw enthousiasme en proactiviteit weet jij anderen te inspireren en motiveren. Jouw ideeën breng jij met veel liefde tot leven in het Nederlands, Engels en Duits.
  • Je bent bereid om regelmatig naar de verschillende locaties in het buitenland te reizen. Als Marketing Manager trek je namelijk aan de kar op groepsniveau.

Offer

Je komt bij een toonaangevende speler van wereldklasse op het gebied van automatisering en engineering. Binnen de organisatie kijkt men naar het menselijke aspect en geeft men zijn werknemers de ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Dit vullen we aan met een mooi salarispakket, interessante extralegale voordelen en de mogelijkheid om te reizen.

Information

Rachid Sarhdi

+32 04 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi


Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,