Marketing specialist – Vlaams-Brabant

Marketing specialist – Vlaams-Brabant

Organization

Bij Uitgeverij Averbode word jij dé specialist in educatieve producten. Je kent ze ongetwijfeld van Zonneland en Zonnekind of het Wiskunde Bakboek. Gericht op kinderen en jongeren van 2,5-18 jaar is deze uitgeverij al jaren een vaste waarde in het educatieve landschap. Met hun breed gamma in boeken, tijdschriften, digitale tools en diensten maar ook leerrijk speelgoed hebben zij hun strepen verdiend in het onderwijs (B2B) maar ook in jullie huiskamer (B2C).

Uitgeverij Averbode is gevestigd in het natuurgebied van Averbode. Misschien werk jij binnenkort wel in het groen, want wij werven een specialist in marketing en events aan.

Function

Als marketing specialist vervul je een allround, gevarieerde rol binnen het bedrijf:

  • Administratieve processen, gaande van artikel beheer tot de administratieve voorbereiding van online en offline communicatie.
  • Event management: organisatie van A-Z van virtuele en fysieke seminaries en evenementen.
  • Het schrijven van social media posts biedt jou een leuke afwisseling.
  • Community management van facebook groepen, social media en digitale tools.
  • Jouw creatieve geest laat je los in tal van marketing projecten.

Requirements

Je spreekt vloeiend Nederlands én Frans en voelt je thuis in een 2-talige omgeving. Dankzij jouw ervaring en opleidingsachtergrond in marketing – idealiter aangevuld met coördinatie/management van events – werk je het liefst zelfstandig en durf je zelf knopen door te hakken. Met jouw creatieve blik kan je origineel uit de hoek komen en bovendien verdiep je je graag in administratieve processen.

Offer

Wat denk je ervan om te werken in een groene omgeving waar ’s middags ruimte is voor ontspanning, na je inspanning? Wandelen of joggen met collega’s en nadien verfrissing zoeken met een lekker ijsje… het zijn slechts enkele voorbeelden van de collegialiteit bij onze opdrachtgever. In ruil voor jouw expertise vervul je een rol met verantwoordelijkheid en zeggenschap waar een aantrekkelijk salaris tegenover staat, aangevuld met interessante extralegale voordelen en 43 verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter