Markt analyst – Vlaams-Brabant

Markt analyst – Vlaams-Brabant

Introduction

Goochel jij graag met cijfers en maak je graag deel uit van een warme organisatie waar autonomie, vertrouwen en flexibiliteit centraal staan?

Organization

Hier kan je helemaal jezelf zijn én vanuit je rol als Markt Analyst impact hebben. Onze opdrachtgever heeft heel wat expertise opgebouwd in publishing.

Deze Belgische organisatie is een vaste waarde en gekend dankzij hun educatieve producten voor zowel onderwijsinstellingen als particulieren. Zowel digitaal als in de vorm van boeken en tijdschriften klinken hun merken vertrouwd in de oren bij ieder van ons.

Function

Als Markt Analyst ben jij dé onmisbare schakel tussen Marketing en Finance en vertaal jij cijfers naar de Directie van deze organisatie. Met een kritische bril en vanuit een analytische blik rapporteer jij zowel schriftelijk als mondeling op directieniveau. Je vult Business Analyse van A tot Z in: gaande van marktanalyses waarbij je vertrekt van een hypotheses en enquêtes tot en met de rapportering van deze resultaten en het formuleren van adviezen. Als ervaren Markt / Business Analyst peil jij naar de klantbehoeften en –tevredenheid en leg je vervolgens verbanden om op strategisch niveau bij te dragen aan een plan van aanpak.

Requirements

  • Dankzij jouw ervaring in financiële analyse, business analyse of marktanalyse ben jij dé expert in dit domein.
  • Je werkte reeds met BI-tools, CRM en Excel en het is een extra troef als je je weg kent in SPSS.
  • Zowel in het Nederlands als Frans kan jij je vlot uitdrukken op de werkvloer.
  • Bovendien sta je stevig in jouw schoenen en onderscheid je jezelf met een sterk analytisch inzicht.

Offer

Wat denk je ervan om te werken in een groene omgeving waar ’s middags ruimte is voor ontspanning, na je inspanning? Wandelen of joggen met collega’s en je nadien opwarmen aan een kom verse soep… het zijn slechts enkele voorbeelden van de collegialiteit bij onze opdrachtgever. In ruil voor jouw expertise vervul je een rol met verantwoordelijkheid en zeggenschap waar een aantrekkelijk salaris tegenover staat, aangevuld met interessante extralegale voordelen en 43 verlofdagen.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter