Mechanisch afdelingsverantwoordelijke – Tessenderlo

Mechanisch afdelingsverantwoordelijke – Tessenderlo

Introduction

Meer dan 3000 ton batterijen worden er jaarlijks in België verbruikt. Panasonic is één van de grote namen die er dagelijks voor zorgt dat jouw thermostaat werkt, de afstandsbediening van je TV toestel functioneert en jouw kinderen geamuseerd urenlang met hun speelgoed aan de slag kunnen. Voor de vestiging in Tessenderlo zijn ze op zoek naar een mechanisch afdelingsverantwoordelijke die zorgt dat de productielijn als een geoliede machine lopen. Nieuwsgierig geworden? Lees zeker verder!

Organization

De vestiging in Tessenderlo heeft zich reeds 50 jaar gespecialiseerd in batterijen. Momenteel zetten er dagelijks 400 mensen hun technische expertise in om grondstoffen tot netjes verpakte batterijen te verwerken, die vervolgens dagelijks in elk huisgezin gebruikt worden. Hoewel ze behoren tot een grote Japanse groep, heerst er een gemoedelijke en samenhorige sfeer en wordt er focus gelegd op duurzaamheid en een goede work-life balans.

Function

Als mechanisch afdelingsverantwoordelijke zorg je voor de organisatie en planning van de mechanische onderhoudswerken op de componenten afdeling. Je houdt vinger aan de pols in deze hoogtechnologische en geautomatiseerde productieafdeling en zorgt ervoor dat er 7 op 7 correct onderhoud gebeurt. Hoewel het aansturen van de 50 medewerkers op de afdeling gebeurt door algemene afdelingsverantwoordelijke zorg jij wel voor de functionele sturing en coördinatie van de machinekeepers die de onderhoudswerken uitvoeren volgens jouw planning. Uiteraard hou je rekening met de optimale beschikbaarheid van het machinepark, maar ook de veiligheid, het milieu, de kwaliteit, de kostenbudgetten en de productiviteit.

Requirements

  • Met een bachelor diploma in een mechanische of elektromechanische richting op zak en een 3-tal jaar ervaring in het onderhoud van een productie-omgeving, heb je de nodige bagage om deze rol op te nemen.
  • Bovendien voel je je als een vis in het water in een hoogtechnologisch, geautomatiseerde en digitale omgeving waar zowel fijnmechanische technieken als grotere mechanische werkzaamheden aan bod komen.
  • Jouw passie ligt bij het analyseren van problemen en het bedenken van mechanische oplossingen.
  • Uiteraard ben je communicatief, een teamspeler en weet je op een kalme manier met druk en stress om te gaan.

Offer

Niet alleen kom je terecht in een boeiende en uitdagende technische functie terecht, je maakt ook deel uit van een internationale groep met sterke naam en een groot marktaandeel. Tegelijk werk je in een vestiging met Vlaamse cultuur waar oog is voor teamspirit, gemoedelijkheid en een goede work-life balans. Voor mechanisch talent biedt onze klant een mooi marktconform salaris, aangevuld met maaltijd- en ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een cafetariaplan (waarin je kan kiezen tussen een fiets- of autoleasing), 16 ADV dagen, glijtijden en een fijne werkomgeving met veel sociale contacten en stabiliteit.

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter