Office assistent – Wetteren

Office assistent – Wetteren

Organization

United Experts is een studiebureau, gespecialiseerd in landbouw, bos – en natuurbeheer, bodem en energiestudies. Het bedrijf is de voorbije jaren sterk gegroeid en telt een 250-tal medewerkers verspreid over 14 vennootschappen. Specifiek in Wetteren werken 40 mensen en zoeken we momenteel versterking voor het administratieve team.


Function

Als Office Manager heb je 3 grote verantwoordelijkheidsgebieden: naast het telefonisch onthaal ben je verantwoordelijk voor algemeen administratieve taken. Je ondersteunt zowel de projectleiders als het marketing team met algemene taken, naast jouw eigen taken aan het onthaal, het klaarzetten van vergaderzalen, ….


Requirements

Karakter en persoonlijkheid zijn belangrijker dan ervaring en opleidingsniveau. Om succesvol te kunnen zijn in deze rol heb je bij voorkeur een bachelorniveau (diploma niet vereist) en ervaring binnen een administratieve functie. Indien je ervaring hebt in een administratieve functie binnen een projectomgeving, is dat helemaal top!

Bovendien ben je communicatief, kritisch ten aanzien van bestaande methodieken en zie je waar het beter kan. Je bent een echte teamplayer die samen met collega’s naar oplossingen zoekt en mee smeedt aan een hecht en productief team.

Naast een uitstekende kennis van het Nederlands kan je je mondeling uit de slag trekken in het Frans en Engels. MS Office (Word, Excel, …) heeft voor jou weinig geheimen! Indien je reeds gewerkt hebt met Sharepoint en Teams heb je een streepje voor.


Offer

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Verder kan je rekenen op een marktconforme verloning. Je krijgt interne opleiding om met de bedrijfseigen tools aan de slag te gaan.

In het United Experts DNA herken je de sleutelwoorden flexibiliteit, vertrouwen en communicatie. Naast het professioneel karakter van het bedrijf, is er ook ruimte voor fun! Zo is een ontbijt of BBQ, de jaarlijkse gezinsdag of een deelname aan de Warmathon geen uitzondering.


Information

0471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,